Sefirin Kızı 6. Bölüm İzle!

Sefirin Kızı 6. Bölüm İzle!
Sefirin Kızı 6. Bölüm İzle! 27 Ocak Pazartesi günü yayınlanacak Sefirin Kızı yeni bölümü canlı izlemek için linki haberimizin detayından ulaşabilirsiniz!

Sefirin Kızı 6. Bölüm İzle! Başrollerini, Neslihan Atagül Doğulu, Engin Akyürek, Uraz Kaygılaroğlu, Doğukan Polat, Hivda Zizan Alp, Erdal Küçükkömürcüve Tülin Yazkan'ın başrolleri paylaştığı Emre Kabakuşak yönetmenliğindeki Sefirin Kızı dizisi yayınlandığı pazartesi akşamları Raytinglerde 1. sırayı kapmayı başarıyor. Senaryosu ile dizi severlere yeni bir soluk getiren Sefirin Kızı 6. bölümü ile bu akşam saat 20:00'de star TV'de. Sefirin Kızı 6. Bölüm canl izlemek için aşağıdaki bağlantıya tıklamayı unutmayın!

SEFİRİN KIZI 6.BÖLÜM CANLI İZLE!

 Sefirin kızında geçtiğimiz bölüm iki sadıç'ın ortaklığı Nare yüzünden bitmiş, fakat Nare bu olana dayananamış ve ortaklığın devam etmesi için Sancar'ın ona sağladığı imkanlar ile gözünün önünde yaşamayı kabul etmişti. Sefir'in oynadığı oyun ile iki sadıç geçmişin hesabını vermek için toy'a düzenlenen baskın ile tutuklanmıştı. Bu akşam yayınlanan Sefirin Kızı yeni bölümde ise Sancar ve Gediz'in geçmiştei usulsüz işleri gün yüzüne çıkmış ikiside kendi ayaykları ile teslim olacaklarını bildirmişlerdi. Fakat iki ortağın teslim olmadan önce yapackları bir şey vardı. Nare'ye kimin saldırdığını bulmak. 

İki sadıç ortaklıklarına son verselerde kader onları sürekli birleştirmeye devam edecekti. Nare'nin başına gelenleri sorumlusu aranırken, Elvan Menekşe'nin abisine takıları karşılığı Nare'nin başına iş getirteceğini çözmüş fakat sağlam bir delil aramaya devam eder. Gediz ve Sancar'ın tutuklama kararı ile kalmaz birde tüm mal varlıkları ve kazançlarına el koyulunca, Sancar'ın annesi Halise besleme olarak girdiği konakta yaşadığı ezikliği o konaktan devlet tarafından atılınca yaşamaya devam etmek zorundaydı. 

En kötüsüde Halise'nin beğenmediği Nare ile aynı çatı altında kalmak zorunda oluşuydu. Nare'ninde iki sağdıça borçlu olduğu iyilik için kolları sıvamış, Sancar Nare'ye inanmasada o Sancar'a her koşulda inandığını belli etmişti. Nare'nin bu saatten sonra tek amacı Sancar ve Gediz'i hapisten kurtarmak ve Konağı onlara geri vermek olacaktı.

Pazartesi akşamlarının yıldızı, yaşanmış bir hikayeden günümüze uyarlanmış Sefir'in kızı dizisi 27 Ocak PAzartesi akşamı saat 20:00'de Star Tv'de. 

İyi Seyirler.

 

27-01-2020
Yazar Hakkında
Aslı Vural

Aslı Vural

1992 yılında dünya gelmiştir. Uzun yıllardır editörlük yapmaktadır. .. devamı.. mail
Yorumlar