Sefirin Kızı 8. Bölüm İzle!

Sefirin Kızı 8. Bölüm İzle!
Sefirin Kızı 8. Bölüm İzle! Star TV ekranları 10 Şubat Pazartesi akşamı yayınlanan Sefirin Kızı 8. Bölüm tek parça izlemek için bağlantı linkine haberimizden ulaşabilirsiniz!

Sefirin Kızı 8. Bölüm İzle! Q3 Medya ve NGM Medya'nın ortak yapımı olan ve Emre Kabakuşak yönetmenliğinde Muğla'da çekilen Sefirin Kızı dizisinde izleyicinin merakla beklediği gün geldi. Pazartesi akşamlarının iple çekildiği ve nefeslerin tutularak izlendiği Sefirin Kızı 8. Bölüm full İzlemek için bağlantı linkine tıklayarak ulaşabilirsiniz!

SEFİRİN KIZI YENİ BÖLÜM ÖZETİ

Sefirin Kızı 8. Bölüm İzle! Geçtiğimiz hafta hapiste olan ve bereat kararı çıkan Sancar ve Gediz'in eve dönüdüklerinde herkesin aklında nasıl çıktıkları vardı. Fakat bunu sorgulama cesareti gösteren bir kişi vardı. Nare.Nare Gediz'e hem yaptığınız, hemde bu suçtan içeri girdiğiniz halde nasıl beraat ettiniz sorusunu sordu. Gediz'den gelen cevap ise şaşırtıcı idi. Sancar, aylar önce sahte evrak işi yapan birisi ile çalışmış ve tüm suçu Nare'nin belalı tecavüzcüsü Akın'ın üzerine atmış. Bunları belglemiş, şimdie tüm bunlar açığa çıkmış ve akın'ın arama kararı çıkmış cevabını aldı. 

Nare,  Sancar bu suçtan temize çıkınca bir sabah kızını da alıp barcelona'ya kaçmak için harekete geçti. Gediz'e ise bir mektup bıraktı. En yakın arkadaşıma notu ile. 

Bu haftaki Sefirin Kızı yeni bölümde ise, Nare buralardan giderken Gediz'e mektup bırakır. Bıraktığı mektupta sizi daha fazla Akın ile yüzgöz edemem der. Akın belasını onların başına sardığı için kendisini suçlu hisseder. Gittiği yeri Akın öğrenecek, peşinden gelirken'de yakalanacaktır. Fakat Nare Akın'ı tuzağa düşürmek isterken, Melek'in yurtdışına çıkarken vasrisi olan babası Güven Çelebi'nin imzası gereklidir. Nare'de onu taklit etmiş ve kızını çıkarmıştır. Bunu farkeden Gediz ve Sancarhemen Güven Çelebiye gidip Barcelonaya gidip Melek'i alması ve Nare'yi suçlamadan kurtarması gerektiğini söyler. Sancar, Gediz ve Güven Nare ve Melek'in peşine Barcelona yolcusu olmuştur bile. 

Sancar'ın kaldıramadığı birşey de onun yüreğinde gitmektedir. Tıpkı yıllar önce olduğu Nare onu fiziken terketmiştir. Üstelik yine evledını alarak. Ve bunca yıllık mektup aşkına rağmen mektup bırakak için Gediz'i şeçmesi Sancar ve Nare karşılaşmasında nefes kesen sahneler yaşanacağının habercisidir. 

Star Tv ekranlarında saat 20:00'de yayınlanan Sefirin Kızı 8. Bölüm canlı izlemek için yukarıdaki Sefirin Kızı İzle linkinden izleyebilirsiniz!

İyi Seyirler.

10-02-2020
Yazar Hakkında
Aslı Vural

Aslı Vural

1992 yılında dünya gelmiştir. Uzun yıllardır editörlük yapmaktadır. .. devamı.. mail
Yorumlar