Sefirin Kızı nerede çekiliyor?

Sefirin Kızı nerede çekiliyor?
Fenomen dizi Sefirin Kızı nerede çekiliyor? Sefirin Kızı dizisi Muğla'nın hangi ilçesinde çekiliyor. İşte o çok merak edilen yer...

Star TV'nin yeni fenomen dizisi Sefirin Kızı, reytingleri alt üst etti. Haftanın en zor günü yani Pazartesi akşamı yayınlanan dizi her bölümü ile reytinglerde üst sıralara çıkıyor. Çukur ve Yasak Elma'yı bile geride bırakan dizi Sefirin Kızı nerede çekiliyor? Son zamanların en fenomen dizisi Sefirin Kızı, Muğla'nın hangi ilçesinde çekiliyor? Doğa harikası olarak görünen şehir neresi? İşte izleyicinin büyük bir hayranlıkla takip ettiği Sefirin Kızı dizisinin çekildiği yer..

Sefirin Kızı nerede çekiliyor?

Dizi dünyasına bomba gibi bir giriş yapan dizisi Sefirin Kızı'nın nerede çekildiği en çok merak edilen sorular arasında. Star TV ekranlarında yayınlandığı ilk bölümden itibaren büyük bir ilgi ve merakla takip edilen dizinin çekimlerinin nerede yapıldığı sizler için araştırdık. Peki Sefirin Kızı nerede çekiliyor? Çekildiği ülke nerede? Podgorica nerede ve hangi ülkede? 

Sefirin Kızı Muğla'nın hangi ilçesinde çekiliyor?

Neslihan Atagül, Engin Akyürek, Uraz Kaygılaroğlu, Gonca Cilasun ve Erdal Küçükkömürcü gibi başarılı isimlerin başrollerinde yer aldığı Sefirin Kızı dizisinin çekimleri Muğla'nın Bodrum ilçesinde gerçekleşiyor. Sadece Muğla ile kalmayan dizinin Türkiye'nin dışında da çekimleri yapılıyor. İlk bölümü Montenegro olarak bilinen Karadağ Cumhuriyeti'nde çekildi. Hatta Karadağ Cumhuriyeti'nin en çok ilgi gören yerleri Kotor, Budva, Petrovic ve Cetinje'nin ünlü meydan ve sokaklarında da çekimler yapıldı. Nare'nin babasını Sefir'in de Türkiye'ye dönmesi ile birlikte artık dizinin geriye kalan tüm bölümleri Muğla'nın Bodrum ilçesinde gerçekleşecek. 

SEFİRİN KIZI'NIN BÜYÜK BAŞARISI

Star TV'nin yeni reyting fenomeni dizisi Sefirin Kızı her hafta yayınlanan yepyeni bölümleri ile başarısına başarı katıyor. Pazartesi akşamları ekranlara gelen Yasak Elma, Çukur, Vuslat, Zalim İstanbul gibi birbirinden başarılı dizileri arkasında bırakıyor. Pazartesi akşamlarının tek galibi olan Çukur bu durumdan çok muzdarip. Hatta Sefirin Kızı'nın yayınlanan son bölümü tüm kişiler izleyici kitlesinde 10,87 izlenme oranı, 22,79 izlenme payı ile, 20+ABC1’de 11,35 izlenme oranı, 23,21 izlenme payı ile sıralamada ilk sırada yer aldı. Bununla da kalmayıp AB izleyici kitlesinde 8,76 izlenme oranı ve 19,57 izlenme payı alarak Pazartesi akşamının en çok izlenen dizisi olarak adını bir kez daha gururlandırdı. Geçtiğimiz hafta yayınlanan yedinci bölümünde yer alan #SevdanınEsiri hashtag’i ile sosyal medyada da gecenin en çok konuşulan dizisi oldu. 

08-02-2020
Yazar Hakkında
Yorumlar