Sefirin Kızı'nın yeni bölüm yayın tarihi belli oldu!

Sefirin Kızı'nın yeni bölüm yayın tarihi belli oldu!
Sevilen dizi Sefirin Kızı'dan beklenen haber geldi. Sefirin Kızı uzun bir koronavirüs salgını arasından sonra önce özel bölümle daha sonra yeni bölümleriyle ekrana dönüyor.

Star Tv'nin sezona iddialı giren dizilerinden olan Sefirin Kızı, 15 bölüm yayınlandıktan sonra koronavirüs salgını sebebiyle çekimlerine ara vermişti. Neslihan Atagül Doğulu ve Engin Akyürek'in başrolleri paylaştığı Sefirin Kızı ekranların sevilen ve reyting alan dizisi olmayı başarmıştı. Takipçileri tarafından heyecanla yeni bölümleri beklenen dizinin yayın tarihi belli oldu. Sefirin Kızı 8 Haziran Pazartesi günü özel bir bölümle Star Tv ekranlarında olacak. Sefirin Kızı'nın yeni bölümleri ise 15 Haziran'da yayınlanmaya başlayacak.

Sefirin Kızı Özel Bölüm ne zaman?

Sefirin Kızı dizisi NGM ve O3 Medya yapımcılığında kurulan ekip tarafından çekiliyor. Konusu ve oyuncularıyla çok sevilen dizi birbirinden özel ve heyacanlı bölümlerle 15 bölüm olarak yayınlanmıştı. Daha sonra çekimlerine ara verilen Sefirin Kızı, yayına eski bölümlerinden çok özel sahnelerin yer aldığı bir özel bölümle başlayacak. 8 Haziran'da yayınlanacak Sefirin Kızı özel bölümü Star Tv'de saat 20:00'da ekranda olacak. Sefirin Kızı hayranları için özel sahnelerin tekrar hatırlanmasını sağlayacak özel bölümün ardından yeni bölüm 15 Haziran pazartesi saat 20:00'da ekrana gelmeye başlayacak.

Yeni bölüm heyecanla bekleniyor

Neslihan Atagül Doğulu, Engin Akyürek, Uraz Kaygılaroğlu, Cemre Öktem, Doğukan Polat, Esra Kızıldoğan, Hivda Zizan Alp, Tülin Yazgan, Özlem Çakar Yalçınkaya, Gonca Cilasun, Erhan Alpay ve Erdal Küçükkömürcü gibi başarılı oyuncuları kadrosunda bulunduran Sefirin Kızı'nin yönetmen koltuğunda, Emre Kabakuşak oturuyor. Farklı senaryosuyla dikkat çeken Sefirin Kızı'nın senaryo ekibinde ise, A. Ferda Eryılmaz ve Nehir Erdem bulunuyor. Sahneleri, mekanları ve başarılı oyunculuk performanslarıyla sezona iddialı bir giriş yapan Sefirin Kızı'nın yeniden başlama tarihinin belli olması dizi severleri de heyecanlandırdı.

Nare ve Sancar'ın aşkında son durum ne?

Neslihan Atagül Doğulu, Angin Akyürek'in canlandırdığı Nare ve Sancar'ın imkansız aşkını anlatan Sefirin Kızı dizisinin yayınlanan son bölümü olan 15. bölümünde Nare, Menekşe'nin Sancar'dan hamile olduğunu öğrenmiş ve bu durum Nare'nin olaylara bakış açısında değişiklik meydana getirmişti. Sancar ise bu olayın şokuyla ne yapacağını bilemez durumdaydı. Nare ve Sancar'ın aşkı ve yaşam serüvenleri yeni bölümlerde de herkesi ekrana bağlayacak. Sefirin Kızı 16. Bölümüyle 15 Haziran pazartesi Star Tv ekranlarında olacak.

06-06-2020
Yazar Hakkında
Metin Caba

Metin Caba

Belgesel, dizi, sinema, televizyon programlarında çeşitli görevler alan Metin Caba, uzun süredir medya sektöründe yer çalışmalar yapıyor. C .. devamı.. mail
Yorumlar