Show Tv dizisi Ramo nerede çekiliyor?

Show Tv dizisi Ramo nerede çekiliyor?
Fragmanı yayınlanan Ramo dizisinde geri sayım başladı. Merakla beklenen Show Tv dizisi Ramo nerede çekiliyor? İşte dizi hakkında tüm merak edilenler...

Show Tv'de yayınlanacak Ramo dizisinde heyecan dorukta. İlk bölüm fragmanı yayınlanan Ramo dizisinin görüntüleri seyircilerde dizi mekanıyla ilgili merak uyandırmayı başladı. Sosyal medyada en çok konuşulan konulardan biri Ramo dizisinin nerede çekildiği oldu. BKM yapımcılığında hayata geçirilen proje başarılı oyuncu castıyla da dikkatleri üzerine çekti. Ramo dizisinin başrollerini Murat Yıldırım ve Esra Bilgiç paylaşırken, İlker Aksum, Yiğit Özşener, Görkem Sevindik, İdil Fırat, Cemre Baysel, İlhan Şen, Sacide Taşaner ve Macit Koper gibi başarılı isimlerde dizinin kadrosunda yer alıyor.

Ramo ilk bölüm fragmanı yayınlandı

Murat Yıldırım ve Esra Bilgiç'in oyunculuk performansı ve hikayesi ve mekanlarıyla iddialı yapımlardan biri olan Ramo'nun çekimleri ise Adana'da gerçekleştiriliyor. Son zamanların popüler dizi mekanı olan Adana'da Ramo'nun çekimlerine geçen hafta başlandı. İlk bölüm faragmanı yayınlanan Ramo'da sevilen oyuncu Murat Yıldırım, Ramo karakteriyle karşımıza çıkıyor. Çukur dizisini andıran bir hikayeye sahip olan dizide Ramo haklının tarafında olan bir çete reisliğini üstleniyor. İlk bölüm fragmanında yer alan genel çekimler mekanların nerede olduğunun merak edilmesine sebep olurken, sahnelerin hareketliliği ise polisiye bir dizi imajı oluşturuyor. Murat Yıldırım'ın canlandırdığı Ramo karakteriyle partneri Esra Bilgiç'in duygusal sahneleri ise bir aşk hikayesini barındırıyor.

Ramo'nun konusu ne?

BKM tarafından çekilen ve Show Tv'de yayınlanması planlanan Ramo dizisinin hikayesini senaryolaştıran isim Yılmaz Şahin olurken dizinin yönetmen koltuğunda ise Yağız Alp Akaydın var. Çekimlerine Adana'da başlanan dizinin Çukur ve Adana Sıfır Bir dizilerinin formatında bir hikayesi olacağı konuşuluyordu. Yayınlanan tanıtım fragmanındaki sahneler ve mahalle arasındaki sokaklardan oluşan mekanlar bu durumu doğruladı. Yeni dizi Ramo'nun reyting rekorları kıran fenaomen dizilerin popülerliğini yakalayıp yakalamayacağı ise merak konusu. Murat Yıldırım'ın başarılı perforansı ve sevilen imajıyla Ramo karakteri arasında kuracağı ilişki de dizinin sürükleyiciliği açısından en önemli etkenlerden biri. Ramo zengin ve fakir arasındaki adaletsizliklere başkaldıran ve bu uğurda mücadele eden yakışıklı ve karizmatik bir çete lideri. Bakalım Ramo seyirciden tam nor alacak mı? Çekimleri süren Ramo dizisine canlitv.com olarak başarılı bir sezon diliyoruz.

17-12-2019
Yazar Hakkında
Metin Caba

Metin Caba

Belgesel, dizi, sinema, televizyon programlarında çeşitli görevler alan Metin Caba, uzun süredir medya sektöründe yer çalışmalar yapıyor. C .. devamı.. mail
Yorumlar