Sıla İle Hazer Amani Boşanıyor mu?

Sıla İle Hazer Amani Boşanıyor mu?
Ünlü Şef Hazer Amani ile Şarkıcı Sıla’nın evliliklerine nazar mı değdi? Geçtiğimiz ocak ayında evlenen çiftin ilişkilerinde sorunlar olduğu ve boşanacakları iddia edildi?

Geçtiğimiz aylarda hızlı ve büyük bir aşkın sonunda evlenen Ünlü Şef Hazer Amani ile Şarkıcı Sıla arasına kara kediler girdi. Aşklarını doludizgin yaşayan ve her fırsatta ve her ortamda bunu herkese haykıran çift bugünlerde sorunlar yaşıyorlar. Ocak ayında evlenen çift hakkında bugünlerde magazşn basınının sayfalarında ayrılık iddiaları yayınlanıyor. Her ne kadar bu durum taraflarca kabul edilmese ve herhangi bir açıklama yapılmasa da ilişkinin derin bir krizde olduğu söylentileri söylentiden öteye geçmeye başlamış durumda. İddialara göre ikili, aralarındaki sorunlar sebebiyle boşanma kararı almaya çok yakınlar. Bu konuda sorular sorulan şarkıcı sıla’nın sorulara cevap vermemesi ise iddialar acaba doğru mu diye sordurttu. İşte haberin detayları!

Büyük Aşk Bitiyor mu?

Ünlü Şef Hazer Ameni ile Şarkıcı sıla geçtiğimiz yıl bu aylarda yoğun ve büyük bir aşk yaşamaya başlamışlardır. İkili aşklarını bir sürse yaşadıktan sonra evlilik kararı almışlar ve geçtiğimiz Ocak ayında da nikah masasına oturarak ilişkilerini resmiyete dökmüşler ve evlenmişlerdir. Ancak aradan geçen zaman içinde çift arasında sorunlar çıktığı ve ilişkilerini bitirme noktasına geldikleri iddiaları medyaya yansıdı. Boşanma kararı aldıkları belirtilen çiftten Sıla geçtiğimiz günlerde bir mekandan ayrılırken bu konuda sorulan soruları yanıtsız bırakması tercih etti. Yakın zamanda bir single çıkaran Sıla ve Ünlü Şef Hazer Ameni’nin boşanıp boşanmayacakları hakkında bir açıklama yapmamaları dikkat çekiyor.

Gayet Mutluyuz!

Geçtiğimiz günlerde bir açıklama yapan ünlü şef Hazer Ameni koronavirüs günlerinde neler yaptıklarına dair bir açıklama yapmıştı. Ameni “gayet mutluyuz. En sevdiğimiz şeylerle geçiyor vaktimiz. Yemek yapıyor müzik dinliyoruz. Mutfakta işimizi bitirip içeri geçiyoruz. Sonra güzel bir müzik açıyor ve tekrar mutfağa giriyoruz. Tabi ki dikkat etmeye de çalışıyor sabahları spor yapıyoruz. Bu işin ekonomik kısmı olmasa bırakın birkaç ayı, bir sene bile evde durulur. Güzel okuma alışkanlıkları olanlar bu dönemde sıkılmaz” ifadelerini kullanmıştı. İkilinin bu açıklamalarının üzerinden daha uzun bir süre geçmeden bu tür ayrılık söylentilerinin çıkması acaba sadece bir yalan haber mi sorularını gündeme getirirken çiftin yakın zamanda iddialara bir cevap vermesi bekleniyor.

23-10-2020
Yazar Hakkında
Emir Mete

Emir Mete

1984 yılında Sivas’ın uzak bir köyünde her türlü moderniteden ve karmaşadan uzak bir şekilde dünyaya geldi. Çocukluğunu doya doya olmasa .. devamı.. mail
Yorumlar