Sıla ile Hazer Amani Evleniyor mu?

Sıla ile Hazer Amani Evleniyor mu?
dokuz aydır birlikte olan ve aşk yaşadıklarını itiraf eden popçu Sıla ile Ünlü şef Hazer Amani ilişkisinde şok iddia. İkilinin kısa bir zaman içinde evlenecekleri iddia edildi!

Ahmet Kural’dan olaylı bir şekilde ayrılan ve yaklaşık 9 ay önce ünlü şef Hazer Amani ile aşk yaşamaya başlayan ünlü şarkıcı Sıla ve Hazer Amani ile ilgili gün geçmiyor ki yeni bir iddia ortaya atılmasın. Ahmet Kural’dan sonra evliliği devam eden Hazer Amani ile birlikte olmaya başlayan ve Hazer Amani’nin daha sonra eşinden ayrılmasıyla birlikteliklerini saklamayan ve her yerde birlikte görüntülenen çift sık sık evlenecekler iddialarıyla gündemi meşgul etmişti. Çiftin bu iddialara zaman zaman gülerek cevap vermeleri ise ikilinin evlilik hazırlıkları yaptığı şeklinde yorumlanmıştı. Ünlü Şef Hazer Amani ve ünlü şarkıcı Sıla’nın iddialar üzerine kurulu bu birlikteliklerinin son perdesinde ise yine bir evlilik iddiası var. İddia odur ki Sıla ve Hazer Amani evleniyorlar. Tabi bu kaçıncı evlilik iddiası derseniz saymadık, bilmiyoruz ama çok oldu deriz.

Hazer Amani İle Sıla Evleniyorlar İddiasında Yeni Perde!

Ünlü şef Hazer Amani ile ünlü popçu Sıla’nın aşkları her gün magazin basınında yerini alırken kulislerde de çift hakkında türlü türlü söylentiler bitmek bilmiyor. Dokuz aydır birlikte olan çiftin beraberliklerini evlilik ile taçlandıracakları ve bunun için hazırlık yaptıkları iddiası bir kez daha sosyal medyanın ve magazin basınının gündemine oturdu. Ahmet Kural’dan ayrıldıktan sonra aradığı aşkı Hazer Amani’de bulduğu iddia edilen Sıla’nın Hazer Amani’yi sürpriz bir şekilde nikah masasına oturtacağı iddia edildi. Hatta ünlü şarkıcı Sıla’nın hamile olduğu da öne sürüldü. Çiftin yakın zamanda evlenecekleri dedikodusu üzerine bu iddiaya Sıla cephesinden cevap geldi. Sıla’nın menajeri Serkan Günay tarafından yapılan kısa açıklamada “Çıkan iddialar asılsızdır ve gerçeği yansıtmamaktadır” denildi.

İkili Arasında Neler Yaşandı?

Ahmet Kural tarafından şiddet gördüğü iddia edilerek aylarca magazin gündeminden düşmeyen Sıla, içinde bulunduğumuz yılın ocak ayında ünlü şef Hazer Amani ile birlikte olmaya başlamıştı. Bu sırada evli olan Hazer Amani ile Sıla bir aracın içinde samimi bir şekilde uyurken yakalanmıştı. Olayın ardından ünlü şef Hazer Amani eşinden boşanmıştı.

Olayın üzerinden aylar geçtikten sonra Sıla Hazer Amani ile aşk yaşadığını itiraf etmişti. Bundan sonra da çift hakkında her fırsatta evlilik söylentileri çıkmaya başlamıştı. Hatta en son çıkan evlilik iddialarına ünlü Şef “Bilmiyorum ki, bende bilmiyorum. Ben de sizden duyuyorum, her gün uyandığımda yeni haberler duyuyorum. Ne kadar güzel” açıklamasını yapmıştı.

31-10-2019
Yazar Hakkında
Emir Mete

Emir Mete

1984 yılında Sivas’ın uzak bir köyünde her türlü moderniteden ve karmaşadan uzak bir şekilde dünyaya geldi. Çocukluğunu doya doya olmasa .. devamı.. mail
Yorumlar