Şok! Ramo’nun Ünlü Oyuncusu Diziden Ayrıldı!

Şok! Ramo’nun Ünlü Oyuncusu Diziden Ayrıldı!
Show Tv’nin Salı akşamları gün birinciliğini kimseye kaptırmayan dizisi Ramo’da şok bir ayrılık yaşandı. Seyircinin çok sevdiği o karakter kendi isteği ile Ramo’dan ayrıldı.

Geç başlamasına rağmen bu sezonun en flaş yapımlarından biri oldu Ramo. BKM tarafından Show Tv için hazırlanan ve oyuncu kadrosunda Murat Yıldırım, Esra Bilgiç, İlker aksum, Yiğit Özşener, Görkem sevindik, Cemre baysel ve İlhan Şen gibi usta oyuncuların yer aldığı yönetmenliğini Yağız Alp Akaydın’ın üstlendiği Ramo her dizi gibi koronavirüs salgını sebebiyle çekimlerine ara vermişti. 24 Mart tarihinde 11. Bölümü yayınlandıktan sonra çekimlere ara veren dizi bir süre sonra 11. Bölümle sezon finali yapmış olduğunu açıklamıştı. Yeni sezon için beklemeye başlayan oyuncular ve ekip kadar seyirci de Ramo’nun yeni bölümlerini heyecanla bekliyor. Salı akşamları yayınlanan ve günün lider yapımı olan dizide ne yazık ki yeni sezona başlanmadan ilk ayrılık haberi geldi. Dizinin en çok sevilen karakterlerinden biri diziyle bağlarını kopardığını açıkladı. İşte detaylar!

Boz Ramo’dan Ayrıldı!

Show Tv ekranlarında Salı akşamları yayınlanan ve seyircinin heyecan ve merakla takip ettiği dizilerin başında gelen Ramo’da şok bir ayrılık haberi geldi. Adana’da çekilen ve bir mafya dizisi olan Ramo11. Bölümle birlikte çekimlerine ara vermişti. 24 Mart tarihinden itibaren yeni bölümü yayınlanmayan Ramo yeni sezon için başlama kararı alırken dizide Ramo’nun en yakınındaki isimlerden biri olan ve aynı zamanda Ramo’nun kız kardeşi Fatoş’un da sevdiği karakter olan Boz’u canlandıran Görkem Sevindik’in diziden ayrıldığı haberi geldi. Setlerin durmasının ardından İstanbul’a dönen oyuncunun yapım şirketi olan BKM ile de görüşerek diziden kendi isteği ile ayrılma kararı aldığı öğrenildi. Bu son dakika gelişmesi bir anda Ramo ve Boz hayranlarını şok ederken oyuncunun diziden neden ayrıldığı konusu merak edilmeye başlandı.

Görkem Sevindik (Boz) Ramo’dan Neden Ayrıldı?

Ramo’da Murat Yıldırım’ın canlandırdığı Ramo’nun en yakın arkadaşlarından olan ve yine Ramo’nun kız kardeşi Fatoş’un da sevgilisi olan Boz seyirci tarafından sevilen karakterlerin başında geliyor. Özellikle Ramo’yla yakınlığı ve Fatoş’la yaşadığı aşk seyirci tarafından sevilen dizide delikanlı tavırlarıyla dikkat çeken Boz’un ayrılması seyircide kafa karışıklığına sebep oldu. Pek çok seyirci Görkem Sevindik’in diziden neden ayrıldığını merak etti ve internette bunun sebebini aradı. Görkem Sevindik’in diziden neden ayrıldığı tam olarak belli olmamakla birlikte Boz’un senaryoda geri planda kalmaya başlaması ve Fatoş’un da Neco’yla evlenmesi üzerine Görkem Sevindik’in yapım şirketi BKM ile yeni sözleşme imzalamadığı tahmin ediliyor. Her şeye rağmen seyirci tarafından çok sevilen Boz’un dizide yer alıp almayacağı alacaksa bile hangi oyuncunun Görkem Sevindik’in yerine geleceği şimdilik bilinmiyor.

04-06-2020
Yazar Hakkında
Emir Mete

Emir Mete

1984 yılında Sivas’ın uzak bir köyünde her türlü moderniteden ve karmaşadan uzak bir şekilde dünyaya geldi. Çocukluğunu doya doya olmasa .. devamı.. mail
Yorumlar