Söz dizisi 3. bölümde neler yaşanacak?

Söz dizisi 3. bölümde neler yaşanacak?
STAR Tv ekranlarında her Pazartesi yayınlanan Söz dizisi 3. bölümü ile sevdiklerinin karşısına çıkmaya hazırlanıyor. 3. bölüm fragmanı ile izleyenlerini daha da meraklandıran dizi ile ilgili tüm detaylara bu yazımızdan ulaşabilirsiniz.

Her Pazartesi Star Tv ekranlarında yayınlanan Söz dizisi hem senaryosu ile hemde oyuncuları sayesinde izleyenler tarafından ilgi gördü. İlk bölümden itibaren performansı sayesinde oldukça beğenilen dizinin 3. bölüm fragmanı yayınlandı. Söz dizisi her Pazartesi Star Tv'de!

İlk iki bölümü ile oldukça büyük bir hayrana sahip olan Söz dizisinin 3. bölüm fragmanı heyecanlı bekleyişin nedeni oldu. Yeni bölümde Erdem Yarbay, düşürülen helikopterden sağ kurtuluyor. Helikopterden sağ sağlim kurtulan Erdem Yarbay, uluslararası silah tüccarının peşinden giderek bir mağaranın içine sığınır. Bunun yanı sıra köyde yapılacak düğün için hazırlıklar başlar. Ancak bu düğünün pek te masum olmadığı düşünülür. Peki düğün ile yapılması düşünülen kötü planlar ne?

'Gözün Arkada Kalmasın' sloganı ile  konusunu ele alan 'Söz' dizisi 3. bölüm ile seyirciyle buluşmayı bekliyor.

Söz Dizisi 3.bölüm fragmanı

 

3. bölümü heyecan ile beklenen Söz dizisinde yer alan oyuncular şöyle;

Söz dizisi oyuncu kadrosu

-YAVUZ KARASU (TOLGA SARITAŞ)

-BAHAR KUTLU (AYBÜKE PUSAT)

-EYLEM MERCIER (MERİÇ ARAL)

-ERDEM KORKMAZ (NİHAT ALTINKAYA)

-ZAFER YAMAN (ATAKAN ARSLAN)

-SERHAT KILIÇ (ÇOLAK)

17-04-2017
Yazar Hakkında
Özlem Olgunsoy

Özlem Olgunsoy

Özlem 1995 yılında İstanbul'da dünyaya geldi. Eğitimini tamamladıktan sonra iş hayatına atıldı. Çocuk gelişimi, sağlık, medya konuları .. devamı.. mail
Yorumlar