Televizyon televizyon gezen o isim de virüse yakalandı!

 Televizyon televizyon gezen o isim de virüse yakalandı!
2020 ocak ayından beri dünyayı kasıp kavuran coronavirüs hayatın her alanını tehdit etmeyi sürdürüyor Şimdi herkes virüse yakalanan o ismi merak ediyor.

2020 ocak ayından beri dünyayı kasıp kavuran coronavirüs hayatın her alanını tehdit etmeyi sürdürüyor. 3 aydır gündemimizden düşmeyen ve 60 bin can alan küresel salgın hayatı neredeyse durma noktasına getirdi. Bu süreçte faaliyetlerine hız veren televizyon dünyası da virüs tehditinden  payını alıyor. En çok izlenen programlar, sağlık ve bilim insanların katıldığı programlar oldu. İşte bu süreçte televizyon televizyon gezen o isim de virüse yakalandı. Duyanları şok eden haber şimdi en çok araştırılan konulardan biri ve izleyici virüse yakalan o profesörü merak ediyor. Şimdi detaylar

Televizyon televizyon gezen o isim de virüse yakalandı!

Coronavirüs virüsü yalnızca 3 ayda 200 ülkede 1 milyon insana hayatı zehir etti ve etmeye de devam ediyor. Televizyon dünyasında diziler ertelenirken tartışma ve haber programları neredeyse 24 saat yoğun bir şekilde ekrana geliyor. Bu programlara özellikle sağlık alanında uzmanlaşmış bilim insanları davet ediliyor. İşte bu isimlerden biri olan ve kanal kanal gezen Prof. Dr. Oğuz Özyaral'ın yapılan coronavirüs testi pozitif çıktı. Pos bıyıkları ve sempatik tavırlarıyla ekran başındakileri bilgilendiren profesörün virüse yakalanması herkesi derinden üzdü.

Sosyal Medyadan Duyurdu

Oğuz Özyaral’ın coronavirüse yakalandığı haberi gündeme bir anda bomba gibi düştü. Haberi bizzat Sosyal medyadan paylaştığı bir video ile kendisi duyuran Özyaral şunları söyledi: "Büyükçekmece Mimar Sinan Devlet Hastanesi Başhekimi Sayın Dr. Mehmet Fatih Velibeyoğlu ve Baş Hekim Yrd. Enfeksiyon Hast Uzmanı Dr.Nuray Abravcı ve hastanemiz Yönetiminde Sayın Sayın Nurullah Arıkan nezdinde tedavi sürecini yöneten herkese teşekkür ederiz."

Neşeli tavırlarıyla izleyicisiyle sohbet tadında bilgilendirme yapan Profesör Dr. Oğuz Özyaral son zamanlarda ekranlara çıkan doktorlarımızdan biri. Başta CNN Türk ve Habertürk olmak üzere birçok kanalda programlara çıkmış veya telefonla bağlanmıştı. Canlıtv platformu olarak hocamıza geçmiş olsun diyor, en kısa zamanda sağlığına kavuşmasını diliyoruz.

Oğuz Özyaral kimdir?

1956 yılında doğan Oğuz Özyaral Lisans eğitimini İşletme alanında, Yüksek Lisansını ve Doktorasını Marmara Üniversitesi Mikrobiyolojide tamamladı. İstanbul Üniversitesi Sosyal Bilimler Enstitüsü İşletme Yönetimi ve Organizasyonu Bölümünde Hastane ve Sağlık Kuruluşları Yönetimi alanlarında yüksek lisans düzeyinde özel eğitim alan Özyaral televizyon kanallarında gözükmeye başladı. Halen İstanbul Rumeli Üniversitesi Rektör Yardımcısı olarak görev yapan Özyaral izleyicilere tanıdı gelen bir isim. Zaman zaman televizyon programlarında sağlıkla ilgili sunumlar yapan Profesör Doktor Oğuz Özyaral 'Titiz misin?' adlı programla tanındı.

04-04-2020
Yazar Hakkında
Osman Nuri Bahadır

Osman Nuri Bahadır

Tokat- Zile’de doğdu. 1994 yılında Atatürk Üniversitesi Türk Dili ve Edebiyat Öğretmenliğinden mezun oldu. Türkiye'nin her bölgesinde 25 .. devamı.. mail
Yorumlar