Teşkilat 11. Bölüm İzle

Teşkilat 11. Bölüm İzle
Teşkilat 11. Bölüm İzle; 16 Mayıs Pazar akşamı 11. Bölümüyle ekrana gelen Teşkilat Dizisi’nin yayınlanan 11. Bölümünü tek parça ful izlemek için detaylar haberimizde!

Teşkilat 11. Bölüm İzle; Oyuncu kadrosunda Çağlar Ertuğrul, Deniz Baysal Yurtçu, Ezgi Şenler, Mehmet Usta, Mesut Akusta ve Ezgi Eyüboğlu’nun rol aldığı Teşkilat bu akşam saat 20.00’da TRT 1 ekranlarında seyirciyle buluşuyor. Sezonun ortasında başlayan ve Pazar akşamlarına damga vuran Teşkilat her bölüm gün birincisi olarak ipi göğüslerken aynı zamanda seyirciyi strateji, aksiyon ve gerilime de doyuruyor. Dizi istihbarat örgütleri arasında yaşanan çatışmaları ele alırken Türk İstihbaratı’nın bu mücadelede vatan için gösterdiği büyük fedakarlıkları anlatıyor. Dizi ülke için canından vazgeçenlerin ve ülkenin çıkarları için her şeyi göze alabileceklerin hikayesini anlatıyor. Teşkilat her Pazar akşamı saat 20.00’da TRT 1ekranlarında seyirciyle buluşuyor.

Teşkilat Son Bölümde Neler Yaşandı?

TRT 1 ekranlarının başarılı dizilerinden biri olan ve her Pazar akşamı ekrana gelen Teşkilat bu akşam yine ekranlarda fırtınalar estirecek. Dizinin yayınlanan son bölümünde özel görevle görevlendirilen ekip Fadi’yi yakalamak ya da ortadan kaldırmak için Suriye’de operasyon yapar. Bu görev sırasında ekip beklenmedik bir olayla karşılaşırken bu olaydan yüzlerinin akıyla çıkmayı başarırlar.

Teşkilat 11. Bölümde Neler Yaşanacak?

TRT 1ekranlarında yayınlanan ve Pazar akşamları ekrana gelen Teşkilat her bölüm seyirciyi ekrana kilitlemeyi başarıyor. Dizi istihbarat teşkilatının özel operasyonlarını yine özel donanımlarla anlatırken görev için her şeyi yapan kahramanların da nelerle karşılaştığını seyirciye aktarıyor. Dizinin bu akşam yayınlanacak bölümünde Fadi gireceği seçim için en büyük rakip saydığı yeğenini ortadan kaldırmak ister. Ama ondan önce davranan Leyal Ceren’e Kasım’ı bulma görevi verir. Bu arada Ceren ve Serdar evlilik için hazırlanmaya başlamışladır. Bu sırada ekip Fadi’ye ulaşmak için onun herkesten gizlediği oğluna ulaşmayı başarır. Ekip Fadi’nin oğlunu almak için Paris’e giderken ilk kez saha görevine katılacak Gürcan’da ekibin içindedir. Bu sırada Serdar ve Ceren birlikteyken ikili kaçırılır ve kaçıranlar Serdar’dan Kasım’ın yerini işkenceyle öğrenmeye çalışırlar. Leyal Fadi’ye bir sürpriz hazırlarken Fadi ise Fransa’nın başkenti Paris’te büyük bir sürprizle karşılaşmak üzeredir. Ekip Fadi’ye sürpriz hazırlığı içindedir. Teşkilat bu akşam yayınlanacak heyecanlı ve gerilimli 11. bölümüyle saat 20.00’da TRT 1’de ekranlara geliyor.

16-05-2021
Yazar Hakkında
Yasemin Nisa

Yasemin Nisa

1983 yılında İstanbul'da doğdu. İlkokul, ortaokul ve lise eğitimini İstanbul'da tamamladı. 2010 yılında Anadolu universitesi iktisadi ve ida .. devamı.. mail
Yorumlar