Teşkilat 21. Bölüm İzle

Teşkilat 21. Bölüm İzle
Teşkilat 21. Bölüm İzle; 7 Kasım Pazar akşamı 21. Yeni bölümüyle ekrana gelen Teşkilat’ın yayınlanan 21.bölümünü tek parça ful izlemek için detaylar haberimizde!

Teşkilat 21. Bölüm İzle; Oyuncu kadrosunda Çağlar Ertuğrul, Deniz Baysal Yurtçu, Mesut Akusta, Ezgi Eyüboğlu, Ezgi Şener, Gürkan Uygun, Tuncer Salman ve Yavuz Bingöl’ün rol aldığı Teşkilat bu akşam saat 20.00’da TRT 1 ekranlarında 21. Yeni bölümüyle ekrana geliyor. İkinci sezonunda olan ve Pazar akşamlarının en çok seyredilen yapımlarından olan Teşkilat Milli İstihbarat Teşkilatı’nın Türkiye’nin bekası için verdiği canı pahasına mücadeleyi ve yabancı ülke ya da güçlerin Türkiye aleyhine yaptıklarını anlatmaktadır. Her hafta ekrana gelen ve macera ve aksiyon türünde ele alınan dizi aynı zamanda zaman zaman Türkiye’nin ürettiği önemli silahların da tanıtımının yapıldığı ve seyirciye anlatıldığı bir alan olarak kullanılmaktadır. Teşkilat Pazar akşamları ülkesi için ölümü göze alana ve ölüme gülerek giden ve bunu asla sorgulamayan istihbarat teşkilatında görevli vatanseverlerin hikayesini anlatmaktadır. Teşkilat ikinci sezonunda yine seyirciyi ekrana kilitleyen bölümlerle ekrana gelirken seyirciye de heyecanlı anlar yaşatıyor. Teşkilat bu akşam saat 20.00’da TRT 1 ekranlarında seyirciyle buluşuyor.

TEŞKİLAT SON BÖLÜM TEK PARÇA FUL İZLE!

TRT 1 ekranlarında Pazar akşamları yayınlanan ve ikinci sezonunda olan Teşkilat bu sezonda yine seyirciye coşkulu ve gerilimi yüksek bölümler izletiyor. Dizi istihbarat alanında Türkiye’nin verdiği ölümüne mücadeleyi anlatırken vatanın bekasını canlarının önünde tutan kahramanların yaşadığı zorluklara değinmektedir. Dizinin yayınlanan son bölümünde ekip İsrail’e giderek Ariel’i yakalamaya çalışır. Bunun için gereken her şey yapılırken ekibin başı İsrail’de büyük bir derde girer. Ariel ise yakalanır.

Teşkilat 21. Bölümde Seyirciyi Neler Bekliyor?

TMC tarafından TRT 1 için hazırlanan Teşkilat bu akşam yeni bölümüyle seyirciyle buluşuyor. Aksiyon ve gerilim türünde ele alınan dizi seyirciyi nefessiz bir şekilde ekrana kilitlerken reytinglerde de oldukça başarılı sonuçlar alıyor. Dizinin son bölümünde Ariel’i yakalamayı başaran Serdar ve Zehra Ariel’in gemi sabotajının ardından çalınan bilgilerin verilmesi karşılığında hayatının bağışlanması için yalvarmaya başlar. Öbür taraftan Hulki ve Hakkı yanlarında Filistinli Yusuf ile birlikte hapishaneden kaçmaya çalışmaktadırlar. Üçlü hapishaneden kaçmayı başarır ancak tüm İsrail’de aranmaya başlamışlardır. Üçlü İsrail’den çıkmak için büyük bir kaçış serüvenine girerken bu kaçış serüveni büyük tehlikeleri içermektedir. Bu arada Pınar ile Çetin yıllar sonra karşılaşmışlardır. Bu karşılaşma sonrasında Pınar’ın kafası karışmıştır. Ancak Pınar her şeye rağmen Yağmur’u korumakta kararlıdır. Zehra ve serdar ise Ariel’in verdiği bilgiler doğrultusunda gemide çalınan verileri almaya giderken peşlerine ajanlar takılmıştır. İkili yanlarında Ariel’le birlikte İsrail’deki Türk Büyükelçiliğine sığınırken büyük bir krizinde başlamasına sebep olurlar. Teşkilat bu akşam saat 20.00’da 21. Yeni bölümüyle TRT 1 ekranlarında.

07-11-2021
Yazar Hakkında
Emir Mete

Emir Mete

1984 yılında Sivas’ın uzak bir köyünde her türlü moderniteden ve karmaşadan uzak bir şekilde dünyaya geldi. Çocukluğunu doya doya olmasa .. devamı.. mail
Yorumlar