Teşkilat 12. Bölüm İzle

Teşkilat 12. Bölüm İzle
Teşkilat 12. Bölüm İzle; 23 Mayıs Pazar akşamı 12. Bölümüyle ekrana gelen Teşkilat adlı dizinin yayınlanan 12. Bölümünü tek parça ful izlemek için detaylar haberimizde!

Teşkilat 12. Bölüm İzle; Başrollerinde Çağlar Ertuğrul, Deniz Baysal Yurtçu, Mesut Akusta, Mehmet Usta, Ezgi Eyüboğlu ve Ezgi Şenler’in rol aldığı Teşkilat bu akşam saat 20.00’da 12. Yeni bölümüyle TRT 1 ekranlarında seyirciyle buluşuyor. Bu sezonun ortalarında yayınına başlayan ve TRT 1’in reytinglerde gün birinciliğini elde eden yapımlarından olan Teşkilat istihbarat teşkilatının yaptığı ve kimsenin bilmediği özel operasyonları ve devleti ve milleti için hayatlarını gözlerini kırpmadan veren kahramanların hikayelerini ele alıyor. Dizi her pazar akşamı ekrana gelirken seyirciye de özel operasyonların yanısıra heyecanlı ve gerilimli sahneler ve aksiyon dolu maceralar izletiyor. Teşkilat bu akşam saat 20.00’da 12. Yeni bölümüyle TRT 1 ekranlarında.

TEŞKİLAT SON BÖLÜM TEK PARÇA FUL İZLE!

TRT 1 ekranlarının Pazar akşamları ekrana gelen efsane dizisi Teşkilat her bölüm seyirciye heyecanlı ve coşkulu bölümler izletiyor. İstihbarat teşkilatları arasında yaşanan savaşları ve Türkiye’ye zarar vermeye çalışanların etkisiz hale getirildiğinin hikayesini anlatan Teşkilat’ın yayınlanan son bölümünde ekip Fadi’yi ortadan kaldırmak için Fransa’ya gitmiştir. Fadi’nin sevgilisi Leyla ele geçirilir ve Fadi’ye karşı kullanılır ancak Leyla son anda Fadi’ye her şeyi anlatır ve Fadi tarafından öldürülür. Ancak Fadi ekibin istediği tuzağa düşmüş ve zehirlenmiştir.

Teşkilat 12. Bölümde Seyirciyi Neler Bekliyor?

TRT 1 ekranlarının heyecanlı ve aksiyon dolu dizisi Teşkilat bu akşam 12. Bölümüyle ekrana geliyor. Dizinin bu akşam yayınlanacak bölümünde Leyla’nın ölümünün ardından ekibin tuzağından kurtulduğunu düşünen Fadi zehirlendiğini çok geç anlayacaktır. Fadi zehirlenmiştir ve acil olarak hastaneye kaldırılır. Ekip görevi tamamlayıp ülkeye dönme kararı alırken Gürcan’ın ortadan kaybolduğunu anlarlar. Üstelik Gürcan her bilgiye ve kendilerine ait kişisel bilgilere de sahiptir. Ekip Gürcan’ın kaybolmasıyla deşifre olma tehlikesi yaşamaya başlar. Bu arada Ceren Zehra’nın kızı Yağmur’a ulaşır ve onun sayesinde ekibi deşifre etmeye çalışır. Bu arada Uzay Amir ve Fadi arasındaki görüşme trafiğini incelerken önemli bir bilgiye ulaşır. Bu bilgi sayesinde Türkiye’ye karşı büyük bir saldırı planlandığı ortaya çıkar. Planı devreye sokacak kişi Fadi’dir. Bu sebeple Fadi’nin ölmesi büyük bir risk oluşturur ve ekip Fadi’nin çok özel bir şekilde korunduğu binaya girmeye karar verir. TRT 1 ekranlarının sevilen dizisi Teşkilat bu akşam saat 20.00’da TRT 1 ekranlarında 12. Bölümüyle ekrana geliyor.

23-05-2021
Yazar Hakkında
Emir Mete

Emir Mete

1984 yılında Sivas’ın uzak bir köyünde her türlü moderniteden ve karmaşadan uzak bir şekilde dünyaya geldi. Çocukluğunu doya doya olmasa .. devamı.. mail
Yorumlar