Teşkilat 19. Bölüm İzle

Teşkilat 19. Bölüm İzle
Teşkilat 19. Bölüm İzle; 24 Ekim Pazar akşamı 19. yeni bölümüyle ekrana gelen Teşkilat Dizisinin yayınlanan 19. Bölümünü tek parça ful izlemek için detaylar haberimizde!

Teşkilat 19. Bölüm İzle; Başrollerinde Çağlar Ertuğrul, Deniz Baysal Yurtçu, Mesut Akusta, Ezgi Eyüboğlu, Tuncer Salman, Ezgi Şener, Yavuz Bingöl ve Gürkan Uygun’un rol aldığı Teşkilat bu akşam saat 20.00’da 19. Yeni bölümüyle TRT 1 ekranlarında seyirciyle buluşuyor. Geçen sezon başlayan ve bu sezonda seyirciyle buluşmaya devam eden TRT 1’in reyting rekortmeni dizisi Teşkilat Pazar akşamlarının en çok seyredilen ve en iyi reyting alan dizisi olmaya devam ediyor. İstihbarat teşkilatında özel bir ekibin ülke ve vatanın bütünlüğü için gerekirse canlarını feda etmeye hazır olduklarının hikayesini anlatan Teşkilat her bölümde seyirciyi nefessiz bir şekilde ekrana kilitlemeyi başarmaktadır. Dizinin bu sezon ki hikayesinde yer almayan başarılı isim Mesut Akusta ise bu bölümle birlikte yeniden diziye dahil oluyor. Teşkilat’ın bu akşam ekrana gelecek 19. bölümü saat 20.00’da TRT 1 ekranlarında.

Teşkilat Son Bölümde Neler Yaşandı?

TRT 1 ekranlarının aksiyon, polisiye, gerilim ve macera türünde ele alınan başarılı dizisi Teşkilat bu sezonda iyi reyting almaya devam ediyor. Kanalın Pazar akşamları en çok seyredilen yapımı olan Teşkilat yayınlanan son bölümde Doğu Akdeniz’de yaşanan sabotajın uluslar arası soruşturması devam etmektedir. Ekip ise David’in Simon’u öldüren kişi olduğunu ispatlamak ve David’i ele geçirmek için çalışır. Ancak ele geçirilen David intihar eder ve soruşturma tehlikeli bir noktaya gelir. Öbür taraftan Zehra başka güçler tarafından kaçırılmış ve işkenceyle konuşturulmaya çalışılmaktadır.

Teşkilat 19. Bölümde Neler Yaşanacak?

TRT 1 ekranlarının ikinci sezonunda yer alan başarılı aksiyon macera dizisi Teşkilat her bölüm heyecanla takip ediliyor ve seyirciyi adeta nefessiz bırakıyor. Dizinin bu akşam yayınlanacak 19. Bölümünde Zehra işkence gördüğü yerden son anda kurtarılmıştır ve onu kurtaran da ekibin lideri ve teşkilatın önemli isimlerinden olan Mete Başkandır. Bir görev için ekipten uzak kalan Mete Başkan sonunda geri dönmüştür. Öbür taraftan kurtulan Zehra, Serdar’ın bilinmeyen 1,5 ayını çözmeye kararlıdır ve bunun için de işin peşini bırakmayacaktır. Serdar ise kendisine yeniden yalan söylemeye başlayan Ceren’i ve Yıldırım’ı birlikte görmüş ve onları görüntülemiştir. Öbür taraftan Ceren ve Yıldırım’ın buluşması başka bir yöne sürüklenen Serdar’ı toparlamaya başlar ve Serdar parçaları yavaş yavaş birleştirmeye başlar. Bu arada Mete Başkan’ın geri dönüşüyle oldukça mutlu olan ekibi yeni ve zorlu bir görev beklemektedir. Doğu Akdeniz’de yaşanan gemi saldırısının sorumlusu Ariel’in peşine düşen ekibi Suriye’de büyük bir sürpriz beklemektedir. Teşkilat bu akşam ekrana gelecek 19. Yeni bölümüyle saat 20.00’da TRT 1’de.

24-10-2021
Yazar Hakkında
Yasemin Nisa

Yasemin Nisa

1983 yılında İstanbul'da doğdu. İlkokul, ortaokul ve lise eğitimini İstanbul'da tamamladı. 2010 yılında Anadolu universitesi iktisadi ve ida .. devamı.. mail
Yorumlar