TRT dizisi Tutunamayanlar konusu nedir ve oyuncu kadrosunda kimler var?

TRT dizisi Tutunamayanlar konusu nedir ve oyuncu kadrosunda kimler var?
Yeni projelerle sezona hızlı bir giriş yapan TRT, yeni bir diziyle daha seyirci karşısına çıkıyor. TRT dizisi Tutunamayanlar konusu nedir ve oyuncu kadrosunda kimler var?

Dizi dünyasına yeni bir dizi daha katılıyor. TRT 1 ekranlarında izleyiciyle buluşacak Tutunamayanlar dizisi sezonun iddialı yapımlarından biri olmaya aday. Son zamanlarda oldukça başarılı dizilerin ekranı olan TRT 1 bu kez de komedi türünde bir diziyi yayınlamaya hazırlanıyor. Tutunamayanlar dizisinin henüz yayın tarihi belli kesinleşmese de 2020 yılında yayında olması planlanıyor. Komedi türünde bir proje olarak hazırlıkları yapılan Tutunamayanlar yeni yılın iddialı yapımlarından biri olarak şimdiden merak uyandırdı.

Tutunamayanlar konusu nedir?

Türkiye'nin sevilen ekranı TRT1'de yayınlanacak Tutunamayanlar dizisinin yapımcılığını İstanbul Medya Akademisi ve Neden Film ortaklığındaki ekip üstleniyor. Dizinin yapımını üstlenen isimler ise Ogün Şanlıer ve Ahmet Tarık Güven olarak açıklandı. Seyirciyi güldürmeyi hedefleyen yeni dizinin senaryosu ise Osman Nail Doğan ve senarist Mustafa Karataş'ın kaleminden çıkıyor. Dizinin hem yönetmeni hem senaristi olan Osman Nail Doğan, Murad Zaloğlu ile yönetmen koltuğunu paylaşıyor. Merakla beklenen Tutunamayanlar dizisinde bir türlü işleri rast gitmeyen gençlerin başından geçen olaylar espirili bir dille anlatılacak. Dram, çatışma ve şiddet sahneleriyle dolu dizilerden farklı olarak insanları güldürüp, eğlendirecek yeni dizi Tutunamayanlar, yeni yıla hızlı bir giriş yapmayı hedefliyor.

TRT dizisi Tutunamayanlar'ın oyuncu kadrosunda kimler var?

Genel olarak dram ve akiyon türünde çekilen dizilerin aksine komedi türünde bir diziyle seyirci karşısına çıkıcak Tutunamayanlar dizisinin oyuncu kadrosuda belirlendi. Başarılı bir casta sahip olan dizinin başrollerinde, Doğu Demirkol, Ece Çeşmioğlu, Şinasi Yurtsever ve Zafer Algöz var. İstanbul'da çekilecek dizinin sevilen oyuncularından bazılarını sizler için araştırdık. Gelin TRT1'in yeni dizisi Tutunamayanlar'ın oyuncu kadrosuna yakından bakalım;

Şinasi Yurtsever

Erzincan'da 1973'te doğan Şinasi Yurtsever İzmir'de bulunan Dokuz Eylül Üniversitesinde Tiyatro bölümünden mezun oldu. Yurtsever, Yılan Hikayesi, Kınalı Kar ve Avrupa Yakası gibi tutulan dizilerde rol aldı. Şinasi Yurtsever, eleştirmenler tarafından Türkiye’nin en komik adamları arasında gösteriliyor. Yurtsever, TRT1’in Dengi Dengi dizisinde de 2019 yılında yer aldı.

Ece Çeşmioğlu

İstanbul'da 1990 yılında doğan Ece Çeşmioğlu, Söz dizisinde canlandırdığı Melisa karakteriyle izleyicinin takdirini toplarken, ünü de tüm dünyaya yayılmış oldu. Çocuk yaşta oyunculuğa başlayan Çeşmioğlu, birçok yapımda yer aldı. Tutunamayanlar'ın kadrosunda yer alan Çeşmioğlu, aynı zamanda 2020 yılında vizyona girmesi planlanan Türkler Geliyor filminin de kadrosunda yer alıyor.

Doğu Demirkol

Tutanamayanlar'ın kadrosunda yer alan Doğu Demirkol'da 1985 yılında İstanbul'da dünyaya geldi. Çeşitli sinema filmlerinde yer alan ve başarılı oyunculuğuyla takdir toplayan Demirkol'un komedi dizisi olacak Tutunamayanlar'daki performansı merakla bekleniyor. Demirkol'un Bayi Toplantısı adlı sinema filmindeki performansı komedi türündeki başarısı için oldukça önemli bir referans olmuştu.

30-11-2019
Yazar Hakkında
Metin Caba

Metin Caba

Belgesel, dizi, sinema, televizyon programlarında çeşitli görevler alan Metin Caba, uzun süredir medya sektöründe yer çalışmalar yapıyor. C .. devamı.. mail
Yorumlar