Tutunamayanlar 11. bölüm izle

Tutunamayanlar 11. bölüm izle
Tutunamayanlar 11. bölüm izle! Tutunamayanlar dizisinin 24 Mart Salı akşamı yayınlanan 11. bölümünü izlemek için yazıya göz atın.

Tutunamayanlar 11. bölüm izle! Neden Film yapımcılığında TRT 1'den ekrana gelen Tutunamayanlar dizisinin son bölümü hd olarak yayınlandı. Çok sevilen dizinin 11. bölümünü izlemek için yazının devamına göz atın.

Tutunamayanlar 11. bölüm izle

Oyuncu kadrosunda Doğu Demirkol, Ece Çeşmioğlu, Yeliz Kuvancı, Şinasi Yurtsever, Barış Yıldız, Hande Katipoğlu, Bora Akkaş, Dilhan Nazözgülüş, Uğur Serhan ve Dilek Çelebi gibi isimlerin yer aldığı Tutunamayanlar dizisi, 24 Mart Salı akşamı 11. bölümüyle ekrana geldi. Sevilen dizinin yeni bölümü televizyonda yayınlandıktan sonra TRT resmi internet sitesinde de yayınlandı. Absürt komedi dizilerinin son temsilcisi olan Tutunamayanlar dizisinin 11. bölümünü izlemek için aşağıdaki bağlantıya tıklayın.

Tutunamayanlar dizisinde bu hafta neler yaşanacak?

Tunç, İrem'e bir teklifte bulunur ve Tarık da tüm bunlara şahit olur ancak tam olarak ne teklif ettiğini duyamamıştır. Tunç'un bu teklifini merak eden Tarık, bunu öğrenmek için onların etrafında dört döner. İlhan ise güçlerini kaybetme tehlikesiyle karşı karşıyadır. İhan tarafından ele geçirilen bir belge Tarık ve İrem aşkı için büyük önem taşımaktadır. Tarık, mahallede ruh eşini aramaya başlar. Tunç, mahalleye bir poliklinik açar. Tüm bunları İrem'in gözüne girebilmek için yapmaktadır. Tarık, Tunç karşısında günden güne güç kaybetmektedir.

Tutunamayanlar dizisinde geçen hafta neler yaşandı?

Tarık'ın yeni bir rakibi vardır. Doktor Tunç, İrem'e kalbini kaptırır ve onun gözüne girebilmek adına mahalledeki insanlara yardım etmeye başlar. Tüm bunlar karşısında Tarık çocukça tepkiler verirken Tunç ona kibar ve olgun bir şekilde karşılamaktadır. Bu nedenle Tunç'un değeri İrem'in gözünde artarken Tarık'ın değeri azalmaya başlar. İlhan, insanlara ilham verebildiği eski güzel günleri özler. Tıkandığı bugünlerde çıkış yolunun İrem ve Tarık'ı birbirine aşık etmek olduğunu anlar. Bundan böyle ikisini bir araya getirebilmek için çabalayacaktır. Lütfü ise ajansta çalışmaya devam eder. Sanatçı ruhlu Lütfü için birilerinin boyunduruğu altında çalışmak hiç de kolay değildir ancak Ayşe'nin de ajansta çalışması sayesinde her şey birazcık da olsa çekilir hale gelmektedir. 

24-03-2020
Yazar Hakkında
Yavuzcan Aksoy

Yavuzcan Aksoy

2013 yılından bu yana çeşitli internet sitelerinde editörlük yapıyor. 2019 yılında Canlı TV için haber makalesi kaleme almaya başladı. Pe .. devamı.. mail
Yorumlar
Etiketler