Tutunamayanlar 12. bölüm izle

Tutunamayanlar 12. bölüm izle
Tutunamayanlar 12. bölüm izle! Tutunamayanlar dizisinin yeni bölümü 31 Mart Salı akşamı ekrana geliyor. Bölüm tek parça ve hd olarak sizlerle.

Tutunamayanlar 12. bölüm izle! Salı akşamları TRT 1'den ekrana gelen Tutunamayanlar, 31 Mart akşamı 12. bölüm ile izleyiciyle buluşuyor. Doğu Demirkol ve Ece Çeşmioğlu'nun başrollerde yer aldığı dizinin yeni bölümü tek parça ve hd olarak yayında. Son dönemin ses getiren yapımları arasına adını yazdıran Tutunamayanlar dizisinin son bölümünü izlemek isteyenler, hangi adresten izleyebileceğini merak ediyor. Siz de bu kesim içindeyseniz yazının devamına göz atarak son bölümü izlemeye başlayın.

Tutunamayanlar 12. bölüm izle

Neden Film yapımcılığında izleyicilerin karşısına çıkan Tutunamayanlar dizisinin yeni bölümleri yayınlanır yayınlanmaz trtizle.com adresinde hd olarak erişime açılıyor. Tutunamayanlar dizisi 12. bölümü izlemek için aşağıda sizinle paylaştığımız bağlantıya tıklayabilirsiniz.

Tutunamayanlar dizisi ilk bölümüyle 7 Ocak 2020 tarihinde ekrana geldi. İstanbul Medya Akademisi ve Neden Film'in TRT 1 için hazırladığı dizi absürt komedi türündedir. Osman Nail Doğan, dizinin hem yönetmenliğini hem de senaristliğini üstleniyor. Mustafa Karataş, dizide senaristlik yapan diğer isim. Tutunamayanlar dizisinin oyuncu kadrosu ise pek çok tanıdık simayı bünyesinde toplamakta. Doğu Demirkol ve Zafer Algöz başta olmak üzere Ece Çeşmioğlu, Yeliz Kuvancı, Barış Yıldız, Bora Akkaş, Hande Katipoğlu, Dilek Çelebi, Asuman Dabak, Dilhan Nazözgülüş, Uğur Serhan ve Sahra Kübra Gümüş dizide rol alan oyuncular. Sevilen dizi her Salı akşamı saat 20:00'da TRT 1'den ekrana geliyor.

Tutunamayanlar dizisinde geçen hafta neler yaşandı?

Tutunamayanlar dizisinin 12. bölümü öncesi bir önceki bölüm olan 11. bölümde neler yaşandığına bir göz atalım. Tutunamayanlar 11. bölüm özeti;

Tunç, İrem'e bir teklifte bulunur ve Tarık da tüm bunlara şahit olur ancak tam olarak ne teklif ettiğini duyamamıştır. Tunç'un bu teklifini merak eden Tarık, bunu öğrenmek için onların etrafında dört döner. İlhan ise güçlerini kaybetme tehlikesiyle karşı karşıyadır. İhan tarafından ele geçirilen bir belge Tarık ve İrem aşkı için büyük önem taşımaktadır. Tarık, mahallede ruh eşini aramaya başlar. Tunç, mahalleye bir poliklinik açar. Tüm bunları İrem'in gözüne girebilmek için yapmaktadır. Tarık, Tunç karşısında günden güne güç kaybetmektedir.

31-03-2020
Yazar Hakkında
Yavuzcan Aksoy

Yavuzcan Aksoy

2013 yılından bu yana çeşitli internet sitelerinde editörlük yapıyor. 2019 yılında Canlı TV için haber makalesi kaleme almaya başladı. Pe .. devamı.. mail
Yorumlar
Etiketler