Tutunamayanlar 13. bölüm izle

Tutunamayanlar 13. bölüm izle
Tutunamayanlar 13. bölüm izle! TRT 1 ekranlarının absürt komedi dizisi Tutunamayanlar, 14 Nisan Salı akşamı 13. bölümüyle ekrana geliyor.

Tutunamayanlar 13. bölüm izle! TRT 1'den ekrana gelen Tutunamayanlar dizisi, 13. bölümüyle ekrana geldi. 14 Nisan Salı akşamı yayınlanan bölüm izleyicilerine yine eğlence dolu anlar yaşattı. Dizinin sevenleri yeni bölümün yayınlanmasının hemen arkasından bölümü internetten izlemenin yollarını arıyor. Karşınızda Tutunamayanlar dizisinin yeni bölümünü izleme sayfası.

Tutunamayanlar 13. bölüm izle

TRT 1'in izleyiciyi kahkahalara boğan Tutunamayanlar, 1 haftalık aranın ardından yine ekranlarda. Sevilen dizinin yeni bölümünü internet üzerinden izlemek isteyenlerdenseniz, sizleri yazımız üzerinden yönlerdiğimiz sayfaya giderek ilgili bölümü izleyebilirsiniz. Tutunamayanlar dizisinin yeni bölümü televizyon yayınının hemen ardından trtizle.com adresinden HD ve tek parça olarak yayınlandı. Yeni bölümü izlemek için aşağıda sizinle paylaştığımız bağlantıya tıklayın.

Tutunamayanlar dizisi 14 Nisan Salı akşamı 13. bölümüyle TRT 1'den ekrana geliyor. İstanbul Medya Akademisi ve Neden Film imzası taşıyan absürt komedi türündeki dizide Osman Nail Doğan, hem yönetmenlik hem de senaristlik yapıyor. Mustafa Karataş ise senaryoyu kaleme alan bir diğer isim. Tutunamayanlar dizisinin oyuncu kadrosunda oldukça yakından tanıdığımız pek çok isim bulunuyor. Doğu Demirkol, Ece Çeşmioğlu, Zafer Algöz, Yeliz Kuvancı, Barış Yıldız, Bora Akkaş, Hande Katipoğlu, Dilek Çelebi, Asuman Dabak, Dilhan Nazözgülüş, Uğur Serhan ve Sahra Kübra Gümüş dizide rol alan oyuncular. İlgi gören dizi her Salı akşamı saat 20:00'da TRT 1 ekranlarından izleyici karşısına çıkıyor.

Tutunamayanlar 13. bölümde yaşananlar

İmtiyaz ve Gizem, Tarık ile İrem arasındaki aşka çomak sokmaya kararlıdır. Onları ayırmak için öylesine şeytanlıklar yapmalarına karşın yaptıkları her şey başarısızlıkla sonuçlanmıştır. Tarık ile İrem, tüm engellemelere rağmen aşklarına kaldıkları yerden devam etmektedir. İkili tatlı bir telaşın içinde bulurlar kendilerini. İlk kez sevgili olarak bir randevuya çıkacaklardır. Mahalledeki bir başka aşka gelirsek, Lütfü'nün başı aşk ile derttedir. Ayşe'ye delicesine aşık olmuştur ancak Tarık'ın ablası olması nedeniyle aşkını kalbine gömmektedir. İçindekileri söyleyip rahatlamak ister ancak bunu bir türlü başaramaz. Mahalleye kısa süreliğine gelen Küçük Prens ise bir sorun ile karşı karşıyadır. Bu sorunu çözmeden mahalleyi terk edemeyecektir. 

14-04-2020
Yazar Hakkında
Yavuzcan Aksoy

Yavuzcan Aksoy

2013 yılından bu yana çeşitli internet sitelerinde editörlük yapıyor. 2019 yılında Canlı TV için haber makalesi kaleme almaya başladı. Pe .. devamı.. mail
Yorumlar
Etiketler