Tutunamayanlar Çevrimiçi 2. bölüm izle

Tutunamayanlar Çevrimiçi 2. bölüm izle
Tutunamayanlar Çevrimiçi 2. bölüm izle! TRT 1'den ekrana gelen Tutunamayanlar Çevrimiçi 2. bölümüyle ekrana geliyor. İzlemek için yazıya göz atın.

Tutunamayanlar Çevrimiçi 2. bölüm izle! TRT 1 ekranlarının kahkahası bol yapım Tutunamayanlar Çevrimiçi, 28 Nisan Salı akşamı saat 20:00'da 2. bölümüyle ekrana geliyor. Doğu Demirkol ve Ece Çeşmioğlu'nun başrollerinde yer aldığı dizinin yeni bölümünde neler yaşanacak? Tutunamayanlar dizisinin karakterlerini internet ortamına hapsolmuş bir şekilde izlediğimiz Tutunamayanlar Çevrimiçi dizisi, koronavirüs günlerinde izleyicilere eşlik ediyor. Bu sezon ekrana gelmeye başlayan ve kısa bir sürede milyonların ilgiyle izlediği bir dizi olan Tutunamayanlar ya da bu dönemlerdeki adıyla Tutunamayanlar Çevrimiçi'nin yeni bölümüne yazının devamından ulaşabilirsiniz. Bunun yanı sıra yeni bölümle ilgili tüm bilgilere de ulaşabileceğinizi hatırlatalım.

Tutunamayanlar Çevrimiçi 2. bölüm izle

Tutunamayanlar dizisinin karantina versiyonu Tutunamayanlar Çevrimiçi dizisinin 2. bölümü yayınlandı. Her Salı akşamı TRT 1'den ekrana gelen dizinin yeni bölümü izleyicilere yine oldukça eğlenceli anlar yaşatacak. Doğu Demirkol'un canlandırdığı Tarık ve Ece Çeşmioğlu'nun canlandırdığı İrem'in aşk hikayesini oldukça komik bir dille ekrana taşımaya devam edenTutunamayanlar Çevrimiçi dizisinin 2. bölümünü izlemek için hemen aşağıda sizinle paylaştığımız bağlantıya tıklayın. 

Tutunamayanlar Çevrimiçi 2. bölümde neler yaşanacak?

Tutunamayanlar Çevrimiçi dizisinin yeni bölümünde Ayşe, Lütfü ile psikiyatri seansı gerçekleştirir. Lütfü bulunduğu sıkıntıdan kurtulmak istemektedir. Sıkıntısı ise bellidir. Ayşe'ye aşıktır ancak bir türlü ona olan hislerini açıklayamaz. Açıklamak için fırsat kollamaktadır ancak işler hiç de istediği gibi gitmez. Ne zaman her şeyi açıklayacak gibi olsa da son anda bundan vazgeçer. Ayşe'de Lütfü'ye karşı bir şeyler hissetmektedir ve ondan bir adım beklemektedir. Lütfü, Ayşe'ye açılabilecek midir? Bir önceki bölümde internette İrem'i arayan Tarık en sonunda bulabilmişti. Peki yeni bölümde ikili arasında neler yaşanacak?

TRT 1 ekranlarının çok sevilen dizisi Tutunamayanlar Çevrimiçi dizisinin oyuncu kadrosunda Doğu Demirkol, Ece Çeşmioğlu, Zafer Algöz, Yeliz Kuvancı, Şinasi Yurtsever, Barış Yıldız, Hande Katipoğlu, Bora Akkaş, Dilhan Nazözgülüş, Uğur Serhan ve Dilek Çelebi'nin yer aldığı absürt komedi türündeki TRT 1 dizisidir. Neden Film yapımcılığında ekrana gelen dizinin senaryosunu Mustafa Karataş ve Osman Nail Doğan yapıyor. Yönetmen koltuğunda ise Osman Nail Doğan ve Murat Zaloğlu yer alıyor.

28-04-2020
Yazar Hakkında
Yavuzcan Aksoy

Yavuzcan Aksoy

2013 yılından bu yana çeşitli internet sitelerinde editörlük yapıyor. 2019 yılında Canlı TV için haber makalesi kaleme almaya başladı. Pe .. devamı.. mail
Yorumlar