Tutunamayanlar Çevrimiçi 1. bölüm izle

Tutunamayanlar Çevrimiçi 1. bölüm izle
Tutunamayanlar Çevrimiçi 1. bölüm izle! Tutunamayanlar dizisinin karantina versiyonu Tutunamayanlar Çevrimiçi 1. bölüm izlemek için yazıya göz atın.

Tutunamayanlar Çevrimiçi 1. bölüm izle! TRT 1 ekranlarının güldüren dizisi Tutunamayanlar, bu hafta ve gelecek haftalarda Tutunamayanlar Çevrimiçi adıyla ekrana gelecek. Bildiğiniz gibi çekimleri duran diziler arasında Tutunamayanlar da var. Tutunamayanlar dizisinin çekimleri haftalar önce duraklamıştı. Eldeki stok bölümleri ekrana getiren dizi, stok bölümlerin sona ermesiyle bir yeniliğe gitmeye karar verdi. Normal şartlarda ilgiyle izlenen dizi araya girecekti ancak Tutunamayanlar Çevrimiçi adıyla ekranlarda olacak. İşte 21 Nisan Salı akşamı ilk bölümüyle yayınlanacak diziyle ilgili tüm bilgiler. Doğu Demirkol'un başrolde yer aldığı diziyi izlemek için yazının devamına göz atın.

Tutunamayanlar Çevrimiçi 1. bölüm izle

Tutunamayanlar Çevrimiçi dizisi ilk bölümüyle izleyici karşısına çıkıyor. Dizinin sevenleri ise yeni bölümü nereden izleyebileceğini oldukça merak ediyor. Tutunamayanlar Çevrimiçi dizisi ilk olarak TRT 1 ekranlarında yayınlanacak. Televizyon yayınının ardından ise HD ve tek parça olarak Youtube ve trtizle.com adreslerinden izlenebilecek. Tutunamayanlar Çevrimiçi 1. bölüm izlemek için aşağıda sizinle paylaştığımız bağlantıya tıklayın.

Doğu Demirkol tek başına rol alacak

Tutunamayanlar Çevrimiçi dizisinde yalnızca Doğu Demirkol rol alacak. Yaptığı stand-uplarda sahnede tek görmeye alışık olduğumuz Doğu Demirkol, şimdi de televizyon ekranında tek başına izleyici karşısına çıkacak. Başarılı komedyen çekimleri yapabilmek için tek başına dizideki eve gitti. Evde yönetmenler, kameramanlar ve set ekibinden hiç kimse yok. Çekimler de özel olarak ayarlanmış robotlarla yapılıyor. İlk olarak bu akşam ekrana gelecek dizinin fragmanı büyük beğeni topladı. Fragmanda Doğu Demirkol'un canlandırdığı Tarık karakteri eline bilgisayarını alarak kendine has diliyle gündemi değerlendiriyordu. Anlaşılan o ki Tutunamayanlar Çevrimiçi dizisinde Tarık karakterini sıkça sanal alemde göreceğiz. TRT 1'in en sevilen dizilerinden biri olan Tutunamayanlar'ın çekimleri devam edene kadar dizi bu şekilde ekrana gelecek.

Doğu Demirkol'un başrolde yer aldığı Tutunamayanlar Çevrimiçi dizisi her Salı akşamı saat 20:00'da TRT 1'den ekrana gelecek. Her bölümüyle milyonlarca kişiyi kahkahalara boğan dizinin tüm bölümlerine canlitv.com adresi üzerinden ulaşabilirsiniz. Bunun yanı sıra Tutunamayanlar ve diğer tüm dizilerle ilgili son bilgilere de blogumuzdan ulaşabileceğinizi hatırlatalım.

21-04-2020
Yazar Hakkında
Yavuzcan Aksoy

Yavuzcan Aksoy

2013 yılından bu yana çeşitli internet sitelerinde editörlük yapıyor. 2019 yılında Canlı TV için haber makalesi kaleme almaya başladı. Pe .. devamı.. mail
Yorumlar