Ufak Tefek Cinayetler ekrana dönüyor!

Ufak Tefek Cinayetler ekrana dönüyor!
Bir dönem ekranların en çok izlenen dizilerinden biri olmayı başaran Ufak Tefek Cinayetler, yeniden yayınlanıyor. Ufak Tefek Cinayetler bakın hangi kanalda?

Koronavirüs salgını eski dizilerin yeniden ekranlara dönmesinin yolunu açtı. Önümüzdeki dönem tüm hatıralarımız canlanacak. Bir dizi daha eski bölümleriyle ekranlara dönüyor. Geçmişte Star TV de yayınlanan Ufak Tefek Cinayetler dizisi pazar akşamları yeniden izleyenlerin karşısına çıkacak. Yayınlandığı döneme damga vuran Ufak Tefek Cinayetler, 12 Nisan Pazar akşamı izleyicilerle buluşacak ve her pazar yayınlancak.

Bir dönemin en çok izlenen dizisiydi

Dizi setleri, koronavirüs sebebiyle çekimlerine ara verdi. Dolayısıyla dizilerin yeni bölümleri yayınlanamıyor. Bu durum eskiden yayınlanan dizilere yaradı. Birçok televizyon kanalı döneminin çok beğenilen dizilerini ekranlarına taşımaya başladılar. Bunlardan biri de 2017-2018 yılları arasında 45 bölüm Star Tv ekranlarında yer alan Ufak Tefek Cinayetler dizisi. Ay Yapım'ın yapımcılığını üstlendiği dizinin başrollerinde Gökçe Bahadır, Bade İşçil, Mert Fırat, Aslıhan Gürbüz, Tülin Özen gibi başarılı oyuncular yer alıyordu. Dizinin yönetmenleri, Ali Bilgin ve Deniz Yorulmazer. 11 Aralık 2018 de final yapan dizinin senaristi ise Meriç Acemi'ydi.

4 Kadının hikayesi!

Ufak Tefek Cinayetler'de bir birinden farkı 4 ayrı kadının 4 farklı güçün hikayeleri ekranlara yansıyor. Lise yıllarından arkadaş olan Arzu, Oya, Merve, Pelin tekrar bir araya gelirler. Bu birleşme aralarında eski defterlerin açılmasına sebeb olur. Birbirine karşı kinleri ve hırsları su yüzüne çıkar. Tabii ki işin sonu felaketle sonuçlanır. Oya’nın Sarmaşık’a dönmesiyle olaylar başlar. Cinayet büroda başkomiseri Kemal ve komiser yardımcısı Derya Sarmaşık olayını çözebilmek işin araştırma yapmaya başlarlar. Tanıklarla görüşürek olayı anlamaya ve çözmeye çaba sarfederler. Oya karakterini Gökçe Bahadır canlandırıyor. Lafı, sözü bir, dobra ama yufka yürekli karakter. Sarmaşığa geri dönüyor ve olayları fitilliyor.

Pazar akşamları için iyi bir alternatif

Merve karakterine Aslıhan Gürbüz hayat veriyor. Grubun kraliçesi. Evli ve bir kız çocuğu var. Zeki, hırslı ve rekabetçi. Pelin karakterini ise Bade İşçil canlandırıyor. Masum güzel ama kalbi kapkara. Kocasını deli gibi seviyor onu kaybetmemek içi her şeyi göze alabilecek bir yapısı var. Grubun son üyesi Arzu karakterini Tülin Öner oyunuyor. İyi bir anne, sakin bir karakter fakat arıza yapmaya müsait. Ufak Tefek Cinayetler evlere kapandığımız şu günlerde Pazar günü vaktinizi değerlendirebileceğimiz alternatif dizilerden biri olabilir.

10-04-2020
Yazar Hakkında
Metin Caba

Metin Caba

Belgesel, dizi, sinema, televizyon programlarında çeşitli görevler alan Metin Caba, uzun süredir medya sektöründe yer çalışmalar yapıyor. C .. devamı.. mail
Yorumlar