Ushan Çakır'ın yeni dizisi belli oldu!

Ushan Çakır'ın yeni dizisi belli oldu!
Son olarak Ufak Tefek Cinayetler ve Avlu gibi yapımlarda oynamış olan Ushan Çakır sezona yeni bir diziyle giriş yapıyor. Başarılı oyuncu hangi dizinin kadrosuna eklendi?

Başarılı tiyatro ve dizi oyuncusu Ushan Çakır kısa bir aradan sonra ekranlara Ferhat ile Şirin dizisiyle dönecek. Son olarak Avlu dizisinde Tolga karakterine hayat veren Çakır çok yakında Fox TV ekranlarında başlayacak olan Ferhat ile Şirin dizisiyle anlaştı. Tolga Sarıtaş, Cansu Dere ve Leyla Tanlar gibi ünlü isimlerin yer aldığı projenin hazırlıkları tam gaz devam ediyor. O3 Medya imzalı diziyi yönetecek isim ise Mehmet Ada Öztekin. Büyük bir heyecanla beklenen Ferhat ile Şirin dizisi ne zaman başlıyor? Dizi kadrosuna eklenen oyuncu Ushan Çakır kimdir?

Ferhat ile Şirin dizisinin yardımcı oyuncusu Ushan Çakır'ı yakından tanıyalım.

USHAN ÇAKIR KİMDİR?

Ushan Çakır 23 Mayıs 1984 tarihinde İzmir, Karşıyaka’da dünyaya gelmiştir. Üniversite eğitimini İstanbul Üniversitesi Devlet Konservatuarından mezun olarak tamamlayan Çakır, 2005 yılında Belalı Baldız dizisinde oynayarak televizyon hayatına adım atmıştır. Bunun yanısıra birçok tiyatro oyununda yer alan oyuncu 2011 yılında Tiyatro Eleştirmenleri Birliği (TEB) Ödülleri'nde Yılın Genç Yetenek Ödülü'ne layık görülmüştür. Bir İstanbul Masalı, Kuzey Rüzgarı, Gece Gündüz, Leyla ile Mecnun, 20 Dakika, Kurt Seyit ve Şura, Kara Ekmek, Muhteşem Yüzyıl Kösem ve Kara Yazı gibi dizilerde oynamıştır. 2014 yılında Odessa Film Festival'inde En İyi Erkek Oyuncu ödülünü kazanmıştır. Daha sonra Star TV ekranlarında yayınlanan Ufak Tefek Cinayetler dizisine Emre rolüyle katılmış fakat dizi erken final yapmıştır. Son olarak heyecanla yeni sezonu beklenen Avlu dizisinde oynayan Ushan Çakır şimdi ise Fox TV ekranlarında yayınlanacak Ferhat ile Şirin dizisiyle anlaşmıştır.

FERHAT İLE ŞİRİN NE ZAMAN BAŞLIYOR?

Hazırlıkları devam eden ve 2019-2020 sezonunda ekranlarda olacak olan dizinin çekimleri 15 Ekim günü başlayacak. Merakla beklenen Ferhat ile Şirin'in diğer sezon dizilerine göre daha geç başlayacağı, sezon ortasına doğru izleyici karşısına çıkacağı tahmin ediliyor. 

14-10-2019
Yazar Hakkında
Gaye Develi

Gaye Develi

Gaye Develi, 28 Eylül 1999 yılında 17 Ağustos depreminin yıkıcı etkisinden dolayı Gölcük yerine Zonguldak’ta doğmuştur. Daha sonra annes .. devamı.. mail
Yorumlar