Uyanış: Büyük Selçuklu 5.Bölüm İzle!

Uyanış: Büyük Selçuklu 5.Bölüm İzle!
Sırla ve Aşkla yoğrulmuş Destansı Mücadelenin anlatıldığı Uyanış: Büyük Selçuklu 5. Bölüm İzlemek için bağlantı linki ve detaylar haberimizde!

Akli Film tarafından  tarih ve kurgu türünde yapılan, Serdar Özonalan ve Emre Konuk tarafından kaleme alınarak yine Emre Konuk yönetmenliğinde çekilen Uyanış: Büyük Selçuklu dizisi TRT 1 kanalında 26 Ekim Pazartesi akşamı 5. yeni bölümü ile ekranlara geliyor. Kısa sürelik yayın hayatında İzleyicinin gönlünde taht kurmuş, aynı zamanda reytinglerde Totalde ve AB sıramasında hem yeni bölümü, hem de özeti ile ilk 3 sıraya yerleşmiş dizinin başrollerinde ise Buğra Gülsoy, Ekin Koç,Hatice Şendil, Mehmet Özgür, Sevda Erginci,Leyla Lidya Tuğutlu'nun yer alıyor.

 TRT 1'nin büyük beğeni toplayan dönem dizisinin yeni bölümü tek parça izlemek isteyen izleyiciler arama motorlarında Uyanış: Büyük Selçuklu 5. bölüm izle ve Uyanış: Büyük Selçuklu son bölüm izle araması yapıyorlar. Aşağıdaki bağlantı üzerinden dizinin yeni bölümüne ulaşabilir, yazının devamından yeni bölüm özetine göz atabilirsiniz.

 

Uyanış: Büyük Selçuklu 5.Bölüm İzle!

Bu Akşam yeni bölümü ile TRT 1 ekranlarında yayınlanacak Uyanış Büyük Selçuklu 5. bölümde Nizamülmük'ün yardım ve planı ile batınilere kurulan tuzakta başarılı olmuşlardır. İster İstemez Tuzağa çekilen Batiniler ile bir araya gerlmek istemeyen Sence ne yaparsa yapsın onlarla karşılaşmaktan kurtulamamış, Tapar ile kılıç kılıça savaşmış ve yüzünden derin bir yara almıştır. Üstelik Tapar onu öldürmek istemektedir. Sencer'in boynundaki kılıç kimin gelmesi ile iner? 

Andreas ise askerlerini kılıçtan geçiren Melikşah'tan intikam almak için Kuvel mevkiine konuşlanan askerlerin hepsini yok eder. Bu kılıç kalkan olayından tek bir kişi sağ çıkar. Melikşahın hassa askeri Yalman. Yalman yaralı halde üstelik gizlenmek zorunda kalarak Isfahan varmayı başarır. Hasan Sabbah'ın bu ihanetini ortaya çıkarabilecek gücü kalmış mıdır? Yalman'ın kendisini ele vermemesi için Hasan Sabbah'ın hamlersi ne olacaktır? Melikşah askerlerinin intikamını Andreastan nasıl alacak? 

Batınileri ilmi ile tuzağa çekmek için yardım eden Gazali, İbn-i Attaş'ın gözüne batar. Gazali'nin tutumuna karşı onu bertaraf etmek isteyen İbni Attaş hangi planı harekete geçirmek için ayaklanır?  Pazartesi günlerinin Reyting rekortmeni Uyanış: Büyük Selçuklu 5. bölüm izlemek için detaylar ve canlı yayın linki haberimizin ayrıntılarında. 

İyi Seyirler. . . 

26-10-2020
Yazar Hakkında
Aslı Vural

Aslı Vural

1992 yılında dünya gelmiştir. Uzun yıllardır editörlük yapmaktadır. .. devamı.. mail
Yorumlar