Yakışıklı oyuncu Kıvanç Tatlıtuğ albüm mü yapacak?

Yakışıklı oyuncu Kıvanç Tatlıtuğ albüm mü yapacak?
Sevilen oyuncu Kıvanç Tatlıtuğ bu kez oyunculuğuyla değil şarkılarıyla mı gündeme gelecek? Tatlıtuğ'un albüm çıkaracağı iddiası gündeme bomba gibi düştü.

Dizilerin yakışıklı başrolü Kıvanç Tatlıtuğ, bu kez albüm yapacağı iddialarıyla gündemde. Sevilen oyuncu Kıvanç Tatlıtuğ zaman zaman senaryo gereği yer aldığı projelerde şarkı ve türkü seslendirmişti. Daha önce oynadığı Kuzey Güney dizisinde söylediği türkü çok beğenilen Tatlıtuğ'un Mavi Jeans reklamında da rap şarkı seslendirmesi hayranlarını harekete geçirdi. Tatlıtuğ'un birçok hayranı kendisini albüm yapması konusunda mesaj yağmuruna tuttu. Kıvanç Tatlıtuğ'un sesindeki performansı gören yapımcıların da hareket geçtiği ve Tatlıtuğ'a birçok yapımcıdan teklif gittiği de konuşuluyor. Tatlıtuğ'un ise bir rap albümüne sıcak baktığı iddia ediliyor.

Kıvanç Tatlıtuğ rap albümüne sıcak bakıyor

Mavi Jeans reklamında sözleri Anıl Piyancı’ya ait rap şarkıyı seslendiren Kıvanç Tatlıtuğ rapseverler ve hayranlarından tam not almıştı. Ünlü ve yakışıklı oyuncu Tatlıtuğ'un bir albüm çıkarması şimdiden hayranlarını heyecanlandırdı. Tatlıtuğ tarafından henüz bir açıklama gelmese de bir rap albümüne sıcak baktığı yönündeki iddia bile sevenlerini coşturdu. Tatlıtuğ yaklaşık 10 yıldır Mavi markasının reklam yüzü olarak reklam ve tanıtım çalışmalarında yer alıyor. Kanal D'de geçen yıllarda yayınlanan Kuzey Güney dizisinde de bağlama çalıp türkü söyleyen Tatlıtuğ'un bu yönde bir yeteneği olduğu biliniyor.

Kıvanç Tatlıtuğ kimdir?

Sevilen yakışıklı oyuncu Kıvanç Tatlıtuğ, 27 Ekim 1983 yılında Adana'da dünyaya geldi. 2002 yılında Best Model of Turkey ve daha sonra Best Model of the World yarışmalarında birincilik alan Tatlıtuğ bir süre modellik yaptıktan sonra oyunculuğa başladı. 2005 yılında büyük bir başarıyla dünyaca ünlü bir dizi haline gelen Gümüş dizisiyle önemli bir üne kavuşan Tatlıtuğ birçok dizinin aranan jönü haline geldi. Tatlıtuğ 2008 yılında Beren Saat ile başrolü paylaştığı Aşk-ı Memnu ile unutulmaz bir karakter olan Behlül'ü canlandırdı ve Altın Kelebek Ödülleri'nde "En iyi erkek oyuncu" ödülünü almaya hak kazandı. Başarılı ve yakışıklı oyuncu birçok projenin de aranan yüzü oldu.

Kıvanç Tatlıtuğ'un yer aldığı film ve diziler

2007 - Amerikalılar Karadeniz´de 2

2005 - Gümüş

2008 - 2009 - Aşk-ı Memnu

2008 - Menekşe ile Halil

2010 - Ezel

2010 - Oyuncak Hikayesi 3 (Seslendirme)

2011 - Kuzey Güney

2012 - Kuzey Güney Sezon 2

2013 - Kelebeğin Rüyası

2014 - Kurt Seyt & Shura

09-02-2020
Yazar Hakkında
Metin Caba

Metin Caba

Belgesel, dizi, sinema, televizyon programlarında çeşitli görevler alan Metin Caba, uzun süredir medya sektöründe yer çalışmalar yapıyor. C .. devamı.. mail
Yorumlar