Yasak Elma yeni bölüm bu akşam neden yok? Yasak Elma yeni bölüm ne zaman yayınlanacak?

Yasak Elma yeni bölüm bu akşam neden yok? Yasak Elma yeni bölüm ne zaman yayınlanacak?
Merakla beklenen dizi Yasak Elma'nın bu akşamki bölümü neden yayınlanmıyor? Yasak Elma yeni bölüm ne zaman yayınlanacak? Tüm detaylar haberimizde...

Fox Tv'nin ses getiren dizisi Yasak Elma bu akşam yayınlanmıyor. Yeni bölüm fragmanı paylaşılan dizinin neden yayınlanmayacağı akıllarda soru işareti oluştururken, dizinin neden yayınlanmayacağı sorusu ise en çok ararnan içeriklerden oldu. Fox Tv'de Pazartesi akşamları yayınlanan sevilen dizi Yasak Elma diğer birçok dizi gibi yılbaşı arası sebebiyle değil, bu akşam (6 Ocak) oynanacak Fransa - Türkiye karşılaşması sebebiyle yayınlanmyacak. Milli maç sebebiyle yeni bölümün yayınlanmaması kararı alan Fox Tv bu akşam televizyonda ilk kez yayınlanacak Bizim İçin Şampiyon filmini ve hemen arkasından saat 22:45'de Maskeli Beşler Irak sinema filmini yayın akışına ekledi.

Yasak Elma yeni bölüm ne zaman yayınlanacak?

Pazartesi akşamlarının sevilen ve ilgiyle takip edilen dizisi Yasak Elma'nın 64. bölümü oynanacak Türkiye - Fransa milli maçı sebebiyle bu akşam ekranlarda olmayacak. Başrollerinde Talat Bulut, Şevval Sam, Eda Ece, Barış Kılıç, Hakan Karahan gibi başarılı oyuncuların yer aldığı Yasak Elma dizisinin 64. yeni bölümü 13 Ocak pazartesi günü seyirciyle buluşacak. Heyacan ve entrika dolu bölümleriyle izleyiciyi ekrana bağlayan Yasak Elma dizisinde olaylar durulmak bilmiyor. Sürükleyici senaryosuyla merak uyandıran dizinin bir hafta ara vermesi hayranlarını meraklandırdı. Milli maç sebebiyle verilen ara sonrası Yasak Elma tekrar seyircisiyle buluşacak.

Yasak Elma 63. bölümde neler oldu?

Fox Tv ekranlarında pazartesi akşamları yayınlanan sevilen dizinin 63. bölümünde neler olduğunu gelin hep birlikte hatırlayalım... Yasak Elma son bölümde Ender'den yardım isteyen Yıldız, beraber hazırladıkları planla Leyla'yı Halit'den uzaklaştırmayı hedefliyor. Çünkü Yıldız, Leyla ve Halit arasındaki ilişkiden iyice şüphelenmiştir. Leyla ise yaşadıklarından sonra yeni planlarla kendine yeni arkadaşlar bularak yeni bir döneme kapı aralayacak. Bu durum ise herkes için yeni bir hayatın başlangıcı olacak. Sevilen dizisinin yeni bölüm fragmanının ise 7 Ocak Salı günü yayınlanması bekleniyor. Zengin hayat tutkusuyla kıyasıya bir savaşa girişen kadınların entrika dolu yaşantısını hikaye edinen dizi Yasak Elma 64. bölümüyle 13 Ocak pazartesi Fox Tv ekranlarında olacak.

06-01-2020
Yazar Hakkında
Metin Caba

Metin Caba

Belgesel, dizi, sinema, televizyon programlarında çeşitli görevler alan Metin Caba, uzun süredir medya sektöründe yer çalışmalar yapıyor. C .. devamı.. mail
Yorumlar