Yasak Elma’nın Yıldız’ı Eda Ece’nin yeni projesi belli oldu!

Yasak Elma’nın Yıldız’ı Eda Ece’nin yeni projesi belli oldu!
Sevilen dizi Yasak Elma'nın başarılı oyuncusu Eda Ece yeni bir proje için anlaşma yaptı. İşte Eda Ece'nin yeni projesi!

Başarılı ve güzel oyuncu Eda Ece yeni projeleriyle sık sık gündeme geliyor. Fox Tv'de yayınlanan Yasak Elma dizisinde Yıldız Yılmaz karakterini canlandıran Ece, ünlü yapımcı Faruk Aksoy'la görüntülenmişti. Eda Ece'nin yeni proje için Faruk Aksoy'la bir araya geldiği ortaya çıktı. Yoğun bir iş temposu olan ve zamanının çoğunu Yasak Elma setinde geçiren Eda Ece'ye teklifler de gelmeye devam ediyor. Ece, bahar ayları için yeni bir projeyle hayranlarının karşısına çıkacak.

İşte Eda Ece’nin yeni projesi?

Ekranların aranan yüzü haline gelen Eda Ece ve Faruk Aksoy'un Armutlu'daki görüşmesinin sebebinin Ece'ye yapılan bir sinema filmi teklifi olduğu ortaya çıktı. Yasak Elma dizisininde yapım şirketi olan Medyapım yabancı bir projeden uyarlanan bir film projesi için Eda Ece'ye teklifte bulundu. Aksoy'un Ece'ye yaptığı sinema filmi teklifi hem oyuncu açısından hem de Ece'nin hayranları açısından sevindirici bir haber. Başarılı oyuncu Ece yoğun temposuna rağmen, dizi sezonu biter bitmez yeni projelere başlayacak. Genç ve güzel oyuncu Eda Ece Mayıs ayına kadar çekimleri devam edecek Yasak Elma'dan sonra yeni sinema projesi için çalışmaya devam edecek.

Yasak Elma'nın Yıldız'ı kimdir?

Fox Tv'nin reyting rekortmeni dizilerinden biri olan Yasak Elma başarılı bir sezon geçiriyor. Birçok dizi final kararı alırken Yasak Elma oldukça yoğun bir ilgiyle takip edilen dizilerden. Şevval Sam, Eda Ece, Talat Bulut, Barış Kılıç gibi başarılı bir oyuncu kadrosuna sahip olan Yasak Elma'da diziyi sürükleyen karakterlerden biri de Eda Ece. Genç, güzel ve başarılı oyuncu Eda Ece dizide Yıldız Yılmaz karakterini canlandırıyor. Yasak Elma'nın Yıldız'ı mutluğu lüks bir hayatta arayan ve buna kavuşmak için zengin bir eş bulmayı kafaya koyan güzel fakat hayattan sıkılmış genç bir kadındır. Yıldız dizide zengin bir iş adamı olan Halit Argun'u tavlamayı kafaya koyuyor ve onun eşi olmak için her yolu deniyor.  

Eda Ece kimdir?

Yasak Elma'nın Yıldız'ı Eda Ece, 20 Haziran 1990'da İstanbul'da doğdu. Bilgi Üniversitsesi Psikoloji Bölümü'nü bitiren Ece, sanat tarihi dersleri aldı. Okul yıllarında tiyatroya ilgi duyan ve oyunculuk yapan Eda Ece, menajer Tümay Özokur'un dikkatini çekmeyi başarmıştır. Özokur tarafından oyunculuk teklifi alan Ece daha sonra birçok dizi ve film projesinde yer aldı. 2002 yılından beri dizi projelerinde yer alan Ece, 2018'den beri Fox Tv'de yayınlanan Yasak Elma dizisinin kadrosunda.

05-01-2020
Yazar Hakkında
Metin Caba

Metin Caba

Belgesel, dizi, sinema, televizyon programlarında çeşitli görevler alan Metin Caba, uzun süredir medya sektöründe yer çalışmalar yapıyor. C .. devamı.. mail
Yorumlar