Zemheri 6. Bölüm İzle!

Zemheri 6. Bölüm İzle!
Zemheri 6. Bölüm İzle; 19 Şubat Çarşamba günü Show Tv'de yayınlanan Zemheri 6. Bölüm tek parça izlemek için detaylara haberimizden ulaşabilirsiniz!

Zemheri 6. Bölüm İzle; Ay yapım taraından yapılan ve Show Tv ekranlarında yayınlanan Zemheri 6. Bölümü ile bu akşam seyirci ile buluşacak. Başrolllerinde Alperen Duymaz, Ayça Ayşin Turan, Caner Cindoruk, Zerrin Tekindor, Hazal Filiz Küçükköse, Şebnem Dönmez, Nihal Koldaş, Müfit Kayacan, Lila Gürmen, İlkin Tüfekçi, Hakan Taşkıran, Eylül Kandemir, Aleyna Özgeçen gibi oyuncular yer alıyor. Bu akşam ki zemheri yeni bölümde, Ertan artık Firuze ile kedinin fare ile oynadığı gibi oynar. Ertan Firuze'ye onun kim olduğunu bildiğini söyleyecek midir?

ZEMHERİ 6. BÖLÜMDE NELER OLACAK?

Zemheri 6. Bölüm canlı izle! Geçtiğimiz hafta Firuze'nin yaşar'ın kızı olduğu Ertan'ı şüphelendirmiştir. Ertan bu oyununda onun güçlü olduğunu değil kendisinin Firuzeyi alt edebileceğini düşünür. Ayaz ve Firuze birbirlerine imkazsız olsada hayat ve Ertan onları dahada sıkı sıkıya birbirlerine bağlar. 

Bu akşam yayınlanacak Zemheri son bölümde ise, Firuze Ayaz'ın bu kadar aşık gözlerle bakan fakat bir okadar da soğuk gözlerle bakmasının sebebini anlayamaz. Olan biteni anlamak ve onu dinlemek için bir şans verir. Ayaz sus pustur. Baskıkurar fakat Ayaz'dan olumlu bir tepki alamaz. Ertan Firuze'nin kim olduğunu öğrenir iyice deliye dönmüştür. Bu güne kadar kimse ona oyun oynama cesrateinde bulunamamıştır. Bu kızdeki gizem onu meraklandırır. Yaşar'ın kızı olduğunu da bilir. Firuze'nin kendi ağzından duymak için ona oyunlar oynar. Üstelik bu oyunun içinde Ayaz'ın olduğundan da şüphelidir. 

Ayaz'ın Firuze'deki yerini sorgular. Hatta açık açık ona sorar. Ayaz ise Firuze'nin beklemediği bir hamle yapar. Firuze'nin karşına çıkar ve ona bu karmaşanın içinde kendisinin kaldığını fakatonu kurtaracağını söyler.  Diğer yandan Aliye'de çıldırmak üzeredir. Faruk kendi dertleri yetmezmiş gibi Sevda'yıda eve getirir. Aliye pavyondan çıkan birini istemem dediğinde onun hamile olduğunu öyler. Aliye zaten hayatın sillesini yemiştir birde başına faruk çıkar. 

Firuze herkesle uğraşırken birde Elvan vardır. Ağlayarak ablasının yanına gelen Elvan'a ne olduğu merak konusudur. Show Tv'de bu akşam yayınlanacak Zemheri 6. bölüm canlı izlemek için bağlantı linki haberimizden ulaşabilirsiniz!

İyi Seyirler!

19-02-2020
Yazar Hakkında
Aslı Vural

Aslı Vural

1992 yılında dünya gelmiştir. Uzun yıllardır editörlük yapmaktadır. .. devamı.. mail
Yorumlar