Zemheri Dizisi Nerede Çekiliyor?

Zemheri Dizisi Nerede Çekiliyor?
Show TV'nin Ay Yapım imzalı ve sevenlerinin merakla beklediği Zemheri dizisi nerede çekiliyor? Çekimler hangiilimizde devam ediyor?

Zemheri Dizisi Nerede Çekiliyor? Show TV'nin Ay Yapım imzalı yönetmenliğini Hilal Saral'ın yaptığı Zemheri dizisi 4. bölümdür seyircinin kalbinde yer kazanmayı başardı. Çok kısa bir süre içerisinde büyük hayran kitlesine sahip olan Zemheri hakkında en seyircinin en çok sorduğu sorulardan biri de dizinin nerede çekildiği oldu? İşte herkesin merak ettiği ve en sık arattığı Zemheri dizisi nerede çekiliyor sorusunun cevabını sizler için araştırdık. Dizinin çekimleri nerede devam ediyor? Detaylar haberimizde!

Zemheri nerede çekiliyor?

Show TV'nin en sevilen dizisi olmayı kısa sürede başaran ve başrollerinde, Ayça Ayşin Turan, Alperen Duymaz, Caner Cindoruk, Hazal Filiz Küçükköse, Şebnem Dönmez, Zerrin Tekindor, Emir Çubukçu, Nihal Koldaş, Müfit Kayacan gibi başarılı oyuncuların yer aldığı Zemheri dizisi Ay Yapım imzası ile Hilal saral yönetmenliğinde hazırlanıyor. Çekimleri İstanbul'da devam eden dizi için bir plato hazırlandı. Bir çok dizie ve filme ev sahipliği yapan Beykoz kundura fabrikasında Zemheri için bir mahalle ve bir ofis ortamı hazırlandı. Dizi için yaklaşık 250 kişilik bir ekip sürekli ortamın sıcaklığı, teknik destek ve tedarik için çalışıyor. 

Senaryosunu, Sema Ergenekon'un kaleme aldığı Zemheri dizisi Show Tv ekranlarında büyük bir ilgi ile izleniyor ve yeni bölümleri merakla bekleniyor.

Zemheri  Konusu

Firuze ve Ayaz, birbirlerine çok aşık iki gençtir. İkiside Mimarlık fakültesinde okur ve birbirilerine ömürlerinin sonuna kadar birlikte olacakları sözünü vermişlerdir. Taki bir gün ayaz eve gittiğinde alkolik ve para düşkünü babasını yerde boylu boyunca yatarken bulana dek. Babası ölmüştür. Annesi kızının boğazına yapıştığı için kocasının kadasına sert bir cisimle vyrmuş ve öldürmüştür. Ayaz annesinin hapislerde çürümesine razı olamaz ve babasının cesetini ortadan kaldırmaya kalkar. Bu sırada olaya tanık olan Ertan, bu durumu kendi lehine çevirir. 

Ayaz'ı şirketinde ortak ve kızkardeşine eş yapar. Kız kardeşini melankoliden kurtaracak ve bu işi halledecektir. Ayaz çaresiz kabul eder. İşe başlar. Ayaz'ın yönetimindeki İnşaatta Firuzenin babası ustabaşıdır. O gün 12 tane işçinin içinde bulunduğu asansör inşaat alanında 13.kattan aşağı düşer. Öncesine Ertan'a uyarıda bulundukları halde tüm Suç Firuze'nın babası Yaşar'ın üstüne kalır.  Yaşar Bey tutuklanır. Firuze babasının bu duruma düşürenleri ortaya çıkaracağına babasına söz verir. 

Şirketi araştırır içeri sızar ve babasını hapse attıran kişinin Ayaz olduğunu öğrenir. Kalbindeki aşk acısının intikam ateşi ile harlandı imkansız aşkı anlatan Zemheri dizisi Her Çarşamba ssat 20:00'de Show TV'de!

07-02-2020
Yazar Hakkında
Aslı Vural

Aslı Vural

1992 yılında dünya gelmiştir. Uzun yıllardır editörlük yapmaktadır. .. devamı.. mail
Yorumlar