Zümrüdüanka 21. Bölüm İzle

Zümrüdüanka 21. Bölüm İzle
Zümrüdüanka 21. Bölüm izle; 2 Aralık Çarşamba akşamı yayınlanan Zümrüdüanka son bölüm Hd kalitesinde izlemek için canlı yayın linki haberimizde!

Zümrüdüanka 21. Bölüm İzle; Başrollerini Can Sinan, Eylem Canpolat, Işıl Sönmez, Nazlı Pınar Ünlü, Selim Bayraktar, Hatice Aslan, ayten Uncuoğlu, Miray Akay, Ceren Yılmaz ve Pelin abay'ın payleştığı Fox Tv'nin sevilen yapımlarından olan Zümrüdüanka 1 aralık Çarşamba günü yeni bölümü ile yayınlanacak. Çekimleri  Nevşehir, Ürgüp'de gerçekleşen dizide geçen hafta Zümrüt ve Serhat bir araya gelmeye başlamışken, Deniz ve Azimet'in planları tek tek işleyerek genç çiftin arasına yeniden buz dağları örer. Öngüçler de boş durmaz ve Hamit'in havaya savurduğu kurşunlar camdan dışarıyı izleyen Işık'ın vücüdüna isabet eder. Minik yavruyu hayattan koparan kurşun, Demirkan ve Özgüçlerden başka can alacak mı? Suhandan dönmek istemediği Demirkan konağına geri dönmek zorunda mı kalacaktır? 

Bu akşam ekrana gelecek yeni bölümü sabırsızlıkla bekleyenler için  "Zümrüdüanka 21. bölüm izle"  araması yaparak diziyi tek parça ve full HD seçenekleriyle izleyebilecekleri adresleri arıyorlar. Bu sayfada yeni bölümü izleyebileceğiniz bağlantı uzantısını bulabilirsiniz. Hemen aşağıda bulunan bağlantıya tıklayarak Zümrüdüanka 21. bölümünü izleyebilirsiniz.

ZÜMRÜDÜANKA 21.BÖLÜM ÖZETİ - 1 Aralık Çarşamba

Zümrüdüanka 21. bölüm izle; Geçtiğimiz hafta, Hamit'in ateş açtığı Işık'ın vefatı herkesi erinden etkilemişti. Kızının intikamını almak isteyen Serhat ve Hamit aynı anda vurulmuştu. Bu akşam yayınlanacak yeni bölümde ise Hamit'de ışık gibi vefat eder. ailelerin arasına kan girmiştir artık. Zümrüt bu kanın, bu davanın en başından sorumlusu olarak Azimet'i görür. Hamit'in babası Behram ise Serhat için yeni planlar peşindedir. Hasteneye gelerek Serhat'ın yarasına fiziki bir baskı uygular. Fakat amacının Serhat'ı öldürmek olmadığını söyler. Çünkü o Sırada Demirkanlar da kim varsa hepsini bir depoda ateşe vermiş, hepsini ölüme mahkum etmiştir. Serhat'ı sevdikleri ile sınayacaktır. Behram Özgüç Demirkanları yok edebilecek mi? 

Zümrüt ise bir sırra ortak olmuştur. Bu sır eğer söylerse Serhat'ın hayatını altüst edecek söylemesse de yüreğini yerlebir edecektir. bu Esnada Serhat tutuklanmış ve üzerine atılan bu suçu aklamakla meşkuldür. Suhandan da Hamit'in ölümünün ardından bambaşka birine dönüşür. henüz kimse bunun farkında değildir. Üstelik hayat ondan Hamit'alır almasına ama başka bir süpriz ile yolunu değiştirmeye hazırlanır. Suhandan bu gerçek ile ne yapacaktır? 

 

02-12-2020
Yazar Hakkında
Aslı Vural

Aslı Vural

1992 yılında dünya gelmiştir. Uzun yıllardır editörlük yapmaktadır. .. devamı.. mail
Yorumlar
Etiketler