Zümrüdüanka 8. Bölüm İzle!

Zümrüdüanka 8. Bölüm İzle!
Zümrüdüanka 8. Bölüm İzle! Cumartesi günlerinin en sevilen ve vazgeçilmezi olan Zümrüdüanka son bölüm canlı izlemek için linke haberimizden ulaşabilirsiniz!

Zümrüdüanka 8. Bölüm İzle! Pastel Film tarafından Birsel Çıkıncı yönetmenliğinde çekilen Zümrüdüanka, dizisinde bu akşam 6. Bölüm ile ekranlara gelecek. 14 Mart Cumartesi günü yayınlanan ve İzleyicinin her hafta cumartesi gününü iple çektiği dizide bu hafta Serhat, Suhandan'ı kurtarmak için çabalayacak. Zümrüt ile Serhat yardıma gittikleri bir mahallede duydukları Zümrüt'e karşı onu yeniden bileyecek. Serhat annesinin ölümü hakkında duyduu gerçekleri nasıl kaldrıacak? Zümrüdüanka son bölüm canlı izlemek için detaylar, aşağıdaki linkte bulabilirsiniz!

Zümrüdüanka son bölüm izle!

FOX TV'den ekrana gelen Zümrüdüanka dizisi 7 Mart Cumartesi akşamı saat 20:00'da izleyici karşısında olacak. Zümrüdüanka yeni bölümde, Serhat bir çıkmazın içindedir. Annesinin ölümü hakkında duydukları onu yine bilinmeze sürükler. Zümrüt'e karşı yumuşayan kalbi neden yeniden buza döner? Suhandan'ı Öngüçlerin elinden kim kurtaracak?  Zümrüdüanka yeni bölümüyle Cumartesi 20.00'de FOX'ta!

Zümrüdüanka 8. bölüm özet

Zümrüdüanka 8. Bölüm İzle! Sevilen dizide bu akşam, Serhat NiyaziÇavuştan duydukları karşısında şok geçirir. Soluğu konakta alan Serhat, annesinin ölümü hakkında duyduklarının aksini duymak ister. Abbas'ın karşısına dikilir. Fakat Abbas'a ağzını açtırmayan Azimet hanımın dedikleri Serhat'ı derinden yaralar. Artık Demirkan konağında kalmak istemez. Zümrüt'e yardım isteyen gözlerle baktığında olndan aldığı cevap benim yerim senin yanın seninle her yere gelirim olur. 

Zümrüt ve Serhat evden ayrıldıktan sonra, Suhandan'dan haber gelir. Evlendirilecektir. Hatta onun için Öngüçlerin birde planı vardır. Kan dökülmüştür fakat yeri yangın yeridir. Serhat suhandan'ı evlenmemeye ikna etmek için çok çabalar. Suhandan ise bu intikamı kanı durduracak tek çarenin bu  olduunu düşünürken öyle birinden teklif alır ki. Sehat'ın şöförü Suhandan ile evlenebileceğini bebeğine bbalık yapabileceini dile getirir. Merhamet dolu bu teklifi Suhandan'ın kabul edip etmeyeceği merak konusudur. 

Öte yandan Serhat ve Zümrüt yardım için gittikleri mahallede akıl almaz şeyler duyar. Bir kız Serhat'ı kenara çekip Zümrüt yalan söylüyor der. Adil ile isteyerek severek evlendi der. Serhat'ın Zümrüt'e karşıpamuk olan kalbi yeniden Buzdan saraya döner. Serhat duyduklarını hazmedebilecek midir? Suhandan kurtulabilecek mi? Zümrüt Serhat'ı ikna edebilecek mi? Hepsi ve daha fazlası bu akşam saat 20:00'de Fox TV'de. Zümrüdüanka 8. Bölüm canlı izlemek için detaylar haberimizde. 

İyi Seyirler. . . 

14-03-2020
Yazar Hakkında
Aslı Vural

Aslı Vural

1992 yılında dünya gelmiştir. Uzun yıllardır editörlük yapmaktadır. .. devamı.. mail
Yorumlar