Zümrüdüanka 9. bölüm izle!

Zümrüdüanka 9. bölüm izle!
Kapadokya'da çekilen sevilen dizi Zümrüdüanka yeni bölümüyle bu akşam Fox Tv'de. Zümrüdüanka 9. bölüm izlemek için aşağıdaki bağlantıyı kullanabilirsiniz.

Fox Tv'nin sevilen dizisi Zümrüdüanka 9. bölümüyle bu akşam ekranlarınızda olacak. Kapadokya'da çekilen dizi ilk bölümünden itibaren dikkat çekmiş ve cumartesi akşamlarının en çok izlenen yapımlarından biri olmayı başarmıştı. Konusu ve sahnelerinin çekildiği Kapadokya'nın etkileyici atmosferiyle seyirciye görsel şölen sunan Zümrüdüanka dizisi sevilen oyuncuları da kadrosunda topladı. Zümrüdüanka 9. bölüm izlemek için aşağıdaki bağlantıyı kullanabilirsiniz. Zümrüdüanka 9. bölüm izle!

Serhat ve Zümrüt'ün imkansız aşkı

Ceren Yılmaz ve Alp Nevruz'un başrollerde olduğu etkileyci dizide Hatice Aslan, Selim Bayraktar, Ayten Uncuoğlu, Miray Akay, Gönül Akbaş, Serhat Özcan, Elif Çakman, Sebahat Kumaş, Doğa Zeynep Doğuşlu, Barış Küçükgüler, Serkan Açay, Gökhan Bekletenler, Mine Kılıç, Simge Selçuk, Korkmaz Arslan, Ebrar Baba, Asiye Dinçsoy, Eren Demir, Nazlı Pınar Kaya, Umut Karadağ, Pelin Abay gibi birçok sevilen isim yer alıyor. Pastel Yapım projesi olan Zümrüdüanka'nın yapımcılığını Yaşar İrvül ve Efe İrvül üstlendi. Sıradışı bir hikayesi olan Zümrüdüanka dizisinin senaryosunu Can Sinan yazarken yönetmen koltuğunda ise Cemal Şan var. Alp Nevruz'un canlandırdığı Serhat karakteriyle Ceren Yılmaz'ın canlandırdığı Zümrüt'ün imkansız aşk hikayesi konu ediliyor. Zümrüdüanka dizisi imkansız bir aşkın duygu yüklü hikayesiyle izleyicileri her cumartesi ekran başına çekiyor. Fox Tv'de cumartesi akşamları yayınlanan Zümrüdüanka dizisi bu akşam saat 20:00'da sizleri bekliyor. Zümrüdüanka 9. bölüm izle!

Zümrüdüanka 9. bölümde neler olacak?

Zümrüdüanka dizisinin 9. bölümünde yine heyecan dolu sahneler yer alıyor. Toprak altında nefessiz kalan Serhat'ı kurtarmak için savaşan kişi hiç beklenmedik biridir. Zümrüt Özgüçler'in kötülüklerine son vermeye kararlıdır. Zümrüt Serhat'ın karşısındaki herkesle savaşmaya kararlıdır ve Nisa'nın karşısına dikilir. İşler karmaşık bir hale gelmiştir. Öte yandan Niyazi Çavuş'un tehditlerine dayanamayan Azimet çok tehlikeli bir yola girmiştir. Çocuğu olacak Nevcihan ise korku içerisinde kocası Abbas'ı bulmaya çalışmaktadır. Özgüçler'in konağında esir tutulan Suhandan ise gözünü karartarak konaktan kaçacaktır. Demirkanlar ise Serhat'ın kendilerini kurtarmasını beklemektedirler. "Kaybettiğinde değil vazgeçtiğinde yenilirsin" sözüyle özdeşleşen Zümrüdüanka 9. bölüm izlemek için yukarıdaki bağlantıyı kullanabilirsiniz. İyi seyirler...

21-03-2020
Yazar Hakkında
Metin Caba

Metin Caba

Belgesel, dizi, sinema, televizyon programlarında çeşitli görevler alan Metin Caba, uzun süredir medya sektöründe yer çalışmalar yapıyor. C .. devamı.. mail
Yorumlar