Zümrüdüanka Çekimleri Bomba Bir İsimle Tekrar Başlıyor!

Zümrüdüanka Çekimleri Bomba Bir İsimle Tekrar Başlıyor!
Koronavirüsün vurduğu dizi setleri çekimleri yeniden mi başlıyor? Fox Tv’nin başarılı yapımı Zümrüdüanka 20 Nisan’da yeniden setlere dönmeyi planlıyor. İşte detaylar!

Televizyon kanallarında ekrana gelen ve koronavirüs sebebiyle bir bir çekimlerini iptal eden diziler ve programlar kanallar için adeta bir yıkım oldu. Reklam gelirleri düştü, yayın akışları alt üst oldu ve seyirciler de bu süreçte sevdikleri ve takip ettikleri yapımlardan ve uzak kaldılar. Ancak bazı yapımlar riskleri göze alarak ve tedbirlerle yeni bölüm çekimlerine başlıyorlar. Bazıları da sezonu tamamen bitirip erken sezon finaline gidiyorlar. Fox Tv ekranlarında yayınlanan ve yeni başlayan dizilerden Zümrüdüanka’da sete ara veren yapımlardan biriydi. Dizi Kapadokya’da yaptı çekimleri bitirme kararı almıştı. Pastel Film tarafından hazırlanan diziden son gelen haberler ise seyircilerini sevindirecek türden. Gelen haberlere Zümrüdüanka dizisi her şey yolunda giderse ve çok büyük bir terslik olmazsa yeniden set başı yapmaya hazırlanıyor. Üstelikte setin ilk günü bomba gibi yeni bir oyuncuyla çekimlere başlamayı amaçlıyor. İşte detaylar!

Zümrüdüanka Yeniden!

Fox Tv’nin sevilen dizilerinden Zümrüdüanka koronavirüs sebebiyle verdiği çekim arasını bitirmeye hazırlanıyor. Pastel Film tarafından hazırlanan dizi alınan bir kararla çok büyük bir terslik olmazsa ve her şey yolunda giderse yeniden kamera karşısına geçecek. Ekibe iletilen bilgilere göre dizinin 20 Nisan’da sete çıkması planlanıyor. Sektörde heyecan uyandıran bu gelişme gerçekleşirse eğer dizilerin yeniden başlaması adına büyük bir adım olacak gibi görünüyor. Ayrıca dizi 20 Nisan günü yeniden setlere bomba gibi bir oyuncuyla dönmeyi de planlıyor.

Sermiyan Midyat Zümrüdüanka’da!

Zümrüdüanka dizisi Fox Tv için Pastel Film tarafından töre, aşk ve intikam üçgeninde çekilen bir yapım. Alp Nevruz, Ceren Yılmaz, Miray Akay, Ayten Uncuoğlu, Simge Selçuk, Selim Bayrakyar, Sebahat Kumaş, Serhat Özcan, Deniz Hamzaoğlu, Itır Esen, Doğukan Güngör ve Hatice Aslan’ın rol aldığı diziyle yeni bir isim dahil oluyor. Usta oyuncu Sermiyan Midyat’ın Zümrüdüanka’nın oyuncu kadrosuna katılarak Mahir Özgüç karakterine hayat vereceği öğrenildi. Sermiyan Midyat’ın canlandıracağı Mahir Özgüç, Özgüç ailesinin lideri, Hamit’in babası, Nisa’nın kocası, Demirkanlar’ın da düşmanı olan sert bir karaktere hayat verecek. Bir terslik olmadığı takdirde ilk set gününde Zümrüdüanka’nın kadrosuna katılacak Sermiyan Midyat’la dizinin daha da heyecanlı bir hal alacağı ve seyircisini de daha da artıracağı tahmin ediliyor.

09-04-2020
Yazar Hakkında
Emir Mete

Emir Mete

1984 yılında Sivas’ın uzak bir köyünde her türlü moderniteden ve karmaşadan uzak bir şekilde dünyaya geldi. Çocukluğunu doya doya olmasa .. devamı.. mail
Yorumlar