Al Sancak’ın Yeni Bölümü Neden Yok?

Al Sancak’ın Yeni Bölümü Neden Yok?
TRT 1 ekranlarında yayınlanan ve seyircinin heyecanla takip ettiği Al Sancak dizisinin 20 Nisan tarihinde yayınlanması gereken 12. Bölümü ekranlara gelmeyecek.

TRT 1 ekranlarında yayınlanan ve yayın hayatına sezon ortasında başlayan dizilerden olan Al Sancak Bozdağ Film tarafından hazırlanıyor ve kadrosunda birbirinden ünlü oyuncular yer alıyor. Perşembe akşamları seyirciyle buluşan dizi aksiyon, savaş ve dram türünde ele alınıyor. Perşembe akşamları aldığı reytinglerle dikkatleri çeken dizinin her hafta yayınlanan yeni bölümünün 20 Nisan tarihinde yayınlanacak bölümünün yayınlanmayacağı öğrenildi. Seyirciyi meraklandıran bu durum sektörde de şaşkınlıkla karşılanırken bir kısım yazarlar tarafından dizinin final yapmaya hazırlandığı iddia edildi. Ayrıca dizinin yeni bölümünün yayınlanamayacağı sosyal medyada da geniş şekilde gündem oldu ve dizinin sevenleri Al Sancak’ın neden yayınlanmadığının cevabını aramaya başladı. Uğur Güneş ve Gülsim Ali İlhan’ın başrolünde yer aldığı Al Sancak’ın yayınlanmama sebebi ise daha sonra anlaşıldı.

Arefe Günü Olduğu İçin Yayında Yok

Bozdağ Film tarafından hazırlanan TRT 1 ekranlarının sevilen ve reytingi yüksek dizilerinden Al Aancak’ın 20 Nisan tarihinde yayınlanması beklenen 12. Yeni bölümünün kanalın yayın akışında yer almadığı görüldü. Son olarak 11. Bölümüyle ekrana gelen dizinin neden yayınlanmadığı ise daha sonra öğrenildi. Al Sancak dizisinin 12. Yeni bölümünün yayınının arefe gününe denk geldiği için ekranlarda olmayacağı öğrenilirken kanal ayrıca bayram yayın akışında da değişikliğe gitti. 20 Nisan tarihinde dizinin yeni bölümü yerine tekrar bölümü ekrana gelirken bayramın birinci gününde ise kanal Meraklı Köfteci adlı yerli sinema filmini ekrana getirecek. Kanalın bayramın ikinci ve üçüncü günü yayınlanması gerek Gönül Dağı ve teşkilat dizilerinin ise yayın akışında yer alacağı öğrenildi.

Teşkilat Dizisi Kadrosu

TRT 1 ekranlarında yayınlanan ve Mehmet Bozdağ’ın yapımcılığını üstlendiği Al Sancak dizisinin yönetmen koltuğunda Günay Günaydın yer alıyor. Dizi Atilla Engin, Mehmet Arı ve Selman Kılıçaslan tarafından kaleme alınırken dizinin ana oyuncu kadrosunda

-          Uğur Güneş

-          Gülsim Ali İlhan

-          İdris Nebi Taşkan

-          Ahmet Yenilmez

-          Cem Kurtoğlu

-          Nihat Altınkaya

-          Gözde Türker ve

-          Abidin Yerebakan yer alıyor. Dizi her Perşembe akşamı saat 20.00’da TRT 1 ekranlarında yayınlanıyor.

20-04-2023
Yazar Hakkında
Emir Mete

Emir Mete

1984 yılında Sivas’ın uzak bir köyünde her türlü moderniteden ve karmaşadan uzak bir şekilde dünyaya geldi. Çocukluğunu doya doya olmasa .. devamı.. mail
Yorumlar