Arka sokaklar Yeni Bölüm Neden Yok? Arka Sokaklar Yeni Bölüm Ne Zaman Yayınlanacak?

Arka sokaklar Yeni Bölüm Neden Yok? Arka Sokaklar Yeni Bölüm Ne Zaman Yayınlanacak?
Arka sokaklar Yeni Bölüm Neden Yok? Arka Sokaklar Yeni Bölüm Ne Zaman Yayınlanacak? ve Arka Sokaklar Son Bölüm Hakkında Merak Edilenler Haberimizde!

Yönetmenliğini Orhan Oğuz'un yaptığı Arka .sokaklar 2-31 Temmuz 2006 yılından bu yana devem etmektedir. yaklaşık 12 sezondur bir fiil devam eden dizinin 27 Aralık 2019 günü 537. Bölümü yayınlanan dizinin  538. bölümü bu hafta yayınlanmayacak. 'Arka Sokaklar Yeni Bölüm Neden Yok?' diyerek arama yapan ve  'Arka sokaklar Yeni Bölüm Ne Zaman Yayınlanacak?' sorusuna aranan tüm cevaplar haberimizde! Arka Sokaklar son bölümü alttaki linke tıklayarak ulaşabilirsiniz!

Arka Sokaklar 537. Bölüm İzle!

Başrollerini Zafer Ergin, Özgür Ozan, Alp Korkmaz, Şevket Çoruh, Furkan Gökse ve Onur Baysal'ın  paylaştığı Arka Sokaklar Geçtiğimiz hafta 537. Bölümü yayınlanmıştı. Bu hafta yeni bölümü beklenen dizinin yerine Tarzan .efsanesi sinema filmi yer alıyor. Yılbaşı haftası olması sebebiyle Dizi 1 hafta ertelendi. Gelecek hafta yeni bölümüyle sevenlerine kavuşacak. Peki geçtiğimiz bölümde neler oldu?

Arka Sokaklar 537.Bölüm Özeti!

27 Aralık Cuma akşamı yeni bölümü ile sevenlerine heyecanlı anlar yaşatacak olan Arka Sokaklar’da bu hafta Dilek'in savcılığa verdiği ifade Hakan'ın başını belaya sokuyor. İkiz bekleyen Pınar'ın kötüleşmesi herkesin yüreğini ağzına getirdi. Yoksa Pınar düşük mü yapacak? Tarık’ın elinden son anda kurtulan Zeliş, Kurye ile karşılaşınca neler yapacak? Bütün bu soruların cevabı Kanal D'de 27 Aralık Cuma günü saat 20:00’de yayınlanacak Arka Sokaklar 537. Bölümünde yerini bulacak.

Adli tıp kurumunun bilgisayararına sızarak onları hackleyen Kurye kendisini öldü göstermeyi başarmıştır. Kurye'nin öldüğünü zannederek ferah bir nefes alan Zeliş, hayatına kaldığı yerden devam eder. Öldü sandığı Kurye’yi birden karşısından gören ve eline düşen Zeliş, büyük şok yaşıyor. Diğer yandan savcılık kararıyla gözaltına alınan Bahar ve ekip ne yapacağını şaşırmış durumda. Yetmez gibi bir de Ali'nin hamile eşi Pınar fenalaşır. İkiz bekleyen aile, Pınar'ın kötüleşmesi sonucu kahrolmuş durumda. Acaba Pınar düşük mü yapacak? Eskort Dilek'in savcılığa verdiği ifadeyle başı yeniden belaya giren Hakan nasıl bir çıkış yolu deneyecek? İşte tüm bu soruların cevabı bu akşam Kanal D ekranlarında Arka Sokaklar son bölümü ile cevap bulmuş olacak. Canlitv olarak keyifli seyirler diliyoruz.

03-01-2020
Yazar Hakkında
Aslı Vural

Aslı Vural

1992 yılında dünya gelmiştir. Uzun yıllardır editörlük yapmaktadır. .. devamı.. mail
Yorumlar