Aşka Düşman konusu ve oyuncu kadrosu

Aşka Düşman konusu ve oyuncu kadrosu
Tv 8 ekranlarında yayınlanacak olan ve kanalın bu sezon ekrana getireceği tek dizi olan aşka Düşman’ın oyuncu kadrosunda kimler var ve konusu ne?

Eylül yayın dönemi için oldukça iddialı hazırlanan televizyon kanalları yüze yakın dizinin hazırlığını sürdürürken bu kanallar arasında Fox Tv en fazla dizi siparişi veren kanal olarak dikkatleri çekiyor. Aynı zamanda bu sezon yeni yayın dönemine sadece bir diziyle girmeye hazırlanan Tv 8 ise bu dizi için çalışmalarını sürdürüyor. Geçtiğimiz sezon olduğu gibi bu sezonda Acun Medya tarafından hazırlanan Tv 8’in tek dizisi Aşka Düşman için hazırlanan devam ediyor. Dram – Aşk ve Kadın türünde ele alınan dizinin senaryosunu Eylem Canpolat ve Ozan Aksungur kaleme alırken dizinin yönetmen koltuğunda ise Mesude Eraslan yer alıyor. Acun medya tarafından hazırlanan dizinin cast çalışmaları devam ederken dizinin ekim ayında sete çıkması planlanıyor.

Aşka Düşman konusu ne?

Tv 8 için Acun Medya tarafından hazırlanan ve kanalın bu sezon ekrana getireceği tek dizi olan aşka düşman için hazırlıklar devam ediyor. Şu sıralar yoğun olarak cast çalışmalarıyla gündeme gelen dizi bir dram ve aşk konusunu ele alıyor. Aşka düşman, Bahriye’nin kızlarından biri olan inci annesinden gelen kodlarla aşka düşman olarak büyümüştür. Ancak bir gün karizmatik ve idealist bir doktor olan Uygar ile tanışır ve hayatı bu anla birlikte tamamen değişir. Aşka inanmayan ve tüm benliğiyle bu duyguya direnen İnci’yi aşka inandırmak için Uygar çok fazla çaba harcamayacaktır. Uygar ile İnci büyük bir aşka düşerken İnci’nin annesi Bahriye bu durum karşısında tam anlamıyla çaresiz kalacaktır.

Aşka Düşman oyuncuları kimler?

Tv 8 ekranlarında yayınlanacak olan ve ekim ayında sete çıkarak çekimlere başlayacak Aşka Düşman Acun Medya tarafından hazırlanıyor. Yönetmen koltuğunda Mesude Eraslan’ın yer aldığı ve senaryosunu ise Eylem Canpolat’ın kaleme aldığı dizinin cast çalışmaları halen devam ediyor. Dizinin oyuncu kadrosunda şu ana kadar belli olan isimler arasında

-          Nazan Kesal (Bahriye)

-          Buse Meral (İnci)

-          Kaan Yıldırım (Uygar) ve

-          Barış Aytaç yer alıyor. Dizinin cast çalışmaları devam ederken dizinin hikayesinde yer alan karakterlere göre belirlenen oyuncularla görüşmeler dizinin yapımcısı tarafından sürdürülüyor.  

15-09-2023
Yazar Hakkında
Yasemin Nisa

Yasemin Nisa

1983 yılında İstanbul'da doğdu. İlkokul, ortaokul ve lise eğitimini İstanbul'da tamamladı. 2010 yılında Anadolu universitesi iktisadi ve ida .. devamı.. mail
Yorumlar