Bay Yanlış Dizisinde Kim Kimdir?

Bay Yanlış Dizisinde Kim Kimdir?
Gold Film tarafından hazırlıkları süren ve iddialı kadrosuyla dikkatleri çeken Bay yanlış için sona gelindi. Peki, Mayıs ayında sete çıkacak olan dizide kim kimdir? İşte cevabı!

Yaz sezonunda ekranlara gelecek dizilerle ilgili hemen her gün yeni bir haber gündeme düşmeye başladı. Koronavirüs salgın hastalığına rağmen yapım şirketleri yavaş yavaş hazırlıklarını hızlandırmaya ve sete çıkmaya hazır hale gelmek için çalışmalar yapmaya başladılar. Gold Film tarafından yaklaşık bir senedir hazırlıkları süren ancak bir dönem olumsuz gelişmelerden dolayı hazırlıklarına ara verilen Bay yanlış Dizisiyle ilgili hazırlıklar da bu bağlamda hızlandı. Cast görüşmelerinde sona yaklaşılırken dizinin yazım ekibi de büyük bir hızla gece gündüz demeden bölüm hikayelerini, karakter yapılanmalarını ve senaryoları yazmaya çalışıyor. Dizinin başrolünde yer alacak olan ve daha önce açıklanan Can yaman ve Özge Gürel’in de dizide rol alacakları karakterler ve karakterlerin hikayeleri de belli oldu. İşte Bay Yanlış Dizisinde kim kimdirin detayları!

Bay Yanlış Sete Çıkmak İçin Gün Sayıyor!

Gold Film Tarafından hazırlanan ve Star Tv’de yayınlanacağı iddia edilen yaz sezonu dizilerinden Bay yanlış’la ilgili gelişmeler hızlanmış durumda. Dizinin yapım şirketi Gold Film dizinin oyuncu kadrosunu tamamlamak için büyük çaba harcarken yazım kadrosu da diziye son halini vermek için çalışıyor. Daha önce başrollerinde Can yaman ve Özge Gürel’in rol alacağı açıklanan dizide Can Yaman ve Özge Gürel’in canlandıracağı karakterler belli oldu.

Can Yaman: Bay yanlış Dizisinde yakışıklı başarılı oyuncu Can Yaman, Özgür adlı bir restoran bar işletmecisi olarak seyirci karşısına çıkacak. Restoran sahibi Can Yaman’ın adı aynı restoranı gibi Özgür olurken karakter özgürlüğüne düşkün bir karakteri canlandıracak. Ancak Özgür’ün yolu hiç beklemediği bir anda genç ve güzel oyuncu Özge Gürel’in canlandıracağı Ezgi ile kesişecek ve özgür ruhlu Özgür bir anda değişmeye başlayacak.

Özge Gürel: Bay yanlış’ın güzel başrol oyuncusu Özge Gürel dizide güzel ve sempatik bir genç kızı canlandıracak. Ezgi’nin yüzü şu ana kadar erkekten yana hiç gülmemiştir ve Ezgi bir daha hata yapmak istememektedir. Bu sebeple Özgür’e mesafeli yaklaşacaktır.

Bay Yanlış Dizisi Konusu!

Gold Film tarafından hazırlıkları son hız devam eden ve Aslı Zengin ile Banu Zengin tarafından kaleme alınan bay yanlış kadın erkek ilişkilerini etkileyici bir dille anlatacaktır. Yönetmenliğini Deniz Yorulmazer’in üstlendiği dizi mayıs ayı başında sete çıkmayı planlıyor. Dizinin şu ana kadar belli olan oyuncularını ise Can Yaman, Özge Gürel, Feri Baycu, Lale Başar, Suat Sungur, Fatma Toptaş ve Gürgen Öz oluşturuyor.

16-04-2020
Yazar Hakkında
Emir Mete

Emir Mete

1984 yılında Sivas’ın uzak bir köyünde her türlü moderniteden ve karmaşadan uzak bir şekilde dünyaya geldi. Çocukluğunu doya doya olmasa .. devamı.. mail
Yorumlar