Behzat Ç. Hayranlarına Kötü Haber! Başlamadan Bitti!

Behzat Ç. Hayranlarına Kötü Haber! Başlamadan Bitti!
Türk dizi tarihinin efsane dizileri arasına giren Behzat Ç Bir Ankara Polisiyesi'nden kötü haber. Blu Tv Behzat Ç.'yi bitirdi mi? Detaylar haberimizde!

Bazı diziler vardır ki seyirci nazarında çok farklı yere sahiptir. Belki reytingi düşüktü, belki kanal o diziden kar etmez, belki dizi her yönüyle hem yapımcısına hem kanalına kaybettirir ama seyirci için başkadır o dizinin tadı. Öyle ki bir efsaneye dönüşür, her sözü, her sahnesi her bölümü dilden dile dolaşır ve herkesi peşine takar sürükler. Behzat Ç. Bir Ankara Polisiyesi de bu dizilerden biri. Uzun zaman Star Tv’de yayınlandı ancak reytingi yok diye bir türlü tutunamadı. Başladı bitti, bitti tekrar başladı. Gecenin bir vaktinde yayınlandı ama seyircisi ondan vazgeçmedi. Ancak bir nokta geldi ve dizi bitti. Ama seyirci açısından tadı damaklarda kaldı. Sonra gün geldi seyircinin bu yoğun ilgisi ve sevgisi diziyi internet platformlarından birinde yayınlanmak üzere bir kez daha sete indirdi. Sonra İnternet yayın platformu Blu Tv ile anlaşma sağlandı ve dizinin çekimleri başladı.

Behzat Ç.Bitti mi?

Son yılların efsane dizilerinden Behzat Ç. uzun bir aradan sonra yayınlanmak üzere İnternet Yayın kanalı Blu tv ile anlaşmaya varmış ve dizinin ilk dokuz bölümü Blu tv’de 45 dakika olarak yayınlanmış ve ilk sezon 9 bölümün ardından sezon finali yapmıştı. Seyirci için adeta bir fenomene dönüşen dizinin Blu Tv’de yayınlanması bile seyirciyi mutlu etmeye yetmişti. Sezon finalinin ardından dizinin ikinci sezonla yine Blu Tv’de başlayacağı ve 45 dakika olan süresinin 60 dakikaya çıkarılacağı iddia edilmiş ve dizinin sevilen karakterlerinden Harun’un da diziye tekrar döneceği söylentileri seyirciler arasında hızla yayılmıştı. Ancak son gelişmeler bütün bu iddiaların gerçekleşme ihtimalinin zor olduğunu ortaya koydu. Dizinin Blu Tv’de yayınlanacak 2. Sezonunun başlama ihtimalinin olmadığı iddia edildi.

Behzat Ç’de Seyirciyi Üzen Gerçek!

Blu Tv’de yayınlanmaya başlayan ve ikinci sezonunun da yakın bir zamanda başlayacağı iddia edilen Behzat Ç. Bir Ankara Polisiyesi adlı dizinin ikinci sezonunun başlama ihtimalinin olmadığı ve Blu Tv ile Behzat Ç. yapımcısının anlaşamadığı iddia edildi. Her ne kadar taraflarca kesin bir açıklama yapılmasa da dizide rol alan ve Behzat Komiserin abisi rolünü oynayan Şevket’i canlandıran Ege Aydan, İnstagram hesabından bir seyircinin yeni sezon ne zaman başlayacak şeklindeki sorusunu “Proje durdu. Ne yazık ki anlaşamadılar” şeklinde cevapladı. Ege aydan daha sonra bu paylaşımını silse de dizinin 2. Sezonunun başlamayacağı söylentileri bu açıklamayla iyice güçlenmiş oldu. Gelişmeler oldukça canlıtv.com adresinden sizlerle paylaşmaya devam edeceğiz.

23-10-2019
Yazar Hakkında
Emir Mete

Emir Mete

1984 yılında Sivas’ın uzak bir köyünde her türlü moderniteden ve karmaşadan uzak bir şekilde dünyaya geldi. Çocukluğunu doya doya olmasa .. devamı.. mail
Yorumlar
Etiketler