Benim Adım Melek 24. Bölüm İzle!

Benim Adım Melek 24. Bölüm İzle!
Melek herşeye rağmen Defne'yi uzaklaştırmak için çocukları ile tek yürek olur. Defne Melek'in hastalığını örenince ortalık karışır. Hepsi ve fazlası haberimizde!

Benim Adım Melek 24. Bölüm İzle! TRT1’in Çarşamba akşamlarına mühür vuran duygusal melodram dizisi Benim Adım Melek 23. yeni bölümüyle bu akşam izleyicisini gözyaşlarına boğacak. Bir yandan kanseri yenmeye uğraşan Melek, diğer yandan çocuklarını tek bir çatı altında toplayarak Adnan'dan uzak tutmak için elinden geleni yapacaktır. Melek'in hastalığını öğrenen Defne ne tepki verecek? Hepsi ve daha fazlası 11 Mart Çarşamba akşamı ailenizin kanalı TRT1'de.  Benim Adım Melek 24. Bölüm tek parça İzlemek için balantı linkine aşıdaki butona tıklayarak ulaşabilirsiniz!

BENİM ADIM MELEK 24. BÖLÜM KONUSU

Benim Adım Melek 24. Bölüm İzle; Geçtiğimiz hafta Ömer ve Defne Adna'ın elinden kaçarken kaza geçirirler. Durumları ağır olan iki gencin de hayati tehlikesi vardır. İlkönce defne uyanır. Tabi Karabağlar  ve Şirhanlar her zamanki gibi çocuklarını unutup kavgaya tutuşurlar. Ömer halan yoğun bakımdadır. Herkes onun için dua ederken Zümrüt yüreği yandığı için Defne'ye lanetler yadırır. Melek ise hem kızına üzülmektedir hemde kızı uğruna canı ile savaşan Ömer'e.  

Melek çocukları ile bir karar alır onlarıda alıp Adana'ya gitmeye hazırlanır. Yoğun bakımda Ömer'e son vedasını eden Defne'nin yürei paramparçadır. Ancak Adnandan kurtulmak ve Ömer'i korumak için gitmek zorundır. Alpay ve sevgilisi Funda sonunda emellerine ulaşır ve nikah kıyarlar. Adnan'ı bulmak için çabalayan Kenan'a karşı Funda'nın yine akılalmaz planları ve teklifleri vardır. Hayatta sadece Alpay ile kalmak isteyen Funda amacına ulaşacak mıdır? 

Gitmek için hazırlanır iken artık çocukları kendisine sırt çeviren Alpay yalnız kalmayı kabullenmişken Defne önüne rast gele çıkan bir dosya ile yıkılır. O dosyada Melek'in son evre lenfoma olduğu yazılıdır. Öğrendiklerini yutamaz ve sorumlusu olarak babsını görür. Alpay'ın karşısına çıkıp annesi için yardım ister. Alpay bunca yaptığı kötülüğe ramen Melek'e yardım edecek mi? SeyitAli MElek'in gidişini kabullenecek mi? Adnan'ın Ömer için yeni planı ne? Hepsi ve daha fazlası bu akşam TRT1de! Benim Adım Melek 24. Bölüm Canlı izlemek için detaylar haberimizde!

İyi Seyirler. . .

 

11-03-2020
Yazar Hakkında
Aslı Vural

Aslı Vural

1992 yılında dünya gelmiştir. Uzun yıllardır editörlük yapmaktadır. .. devamı.. mail
Yorumlar