Benim Adım Melek Seyran (Yağmur Özbasmacı) kimdir?

Benim Adım Melek Seyran (Yağmur Özbasmacı) kimdir?
TRT 1 ekranlarının yeni dizisi Benim Adım Melek, Seyran karakteri en çok merak edilenler arasında yer alıyor. İşte Benim Adım Melek ile ilgili tüm detaylar...

Benim Adım Melek yeni sezonda TRT 1 kanalında ekranlarda yer almaya başladı. Gerek senaryosu ile gerekse başarılı kadrosu ile tüm ilgiyi üzerine toplamayı başaran Benim Adım Melek dizisi kısa süre başarısını kanıtlayan yapımlar arasında yer aldı. Adeta hemen herkesin ilgi odağı haline gelen Benim Adım Melek dizisi karakterleri de oldukça dikkat çekici. Özellikle dizide yer alan Seyran karakteri en çok merak edilenler arasında bulunmakta. En çok arananlar listesinde de üst sıralarda yer alan Seyran karakteri herkes tarafından merak edilmeye başlandı. Peki Benim Adım Melek dizisi Seyran karakteri kimdir? Benim Adım Melek dizisi Yağmur Özbasmacı Mermer kimdir? Yağmur Özbasmacı Mermer kaç yaşında? Yağmur Özbasmacı Mermer dizileri.

Her Çarşamba günü 20:00'de Trt 1 ekranlarında seyircisi ile buluşan Benim Adım Melek, yepyeni bölümleri ile yayınlanmaya devam ediyor. Çekimlerinin Gaziantep'te gerçekleştirildiği Benim Adım Melek  başrollerinde Nehir Erdoğan ve Kutsi Uğur Yücel Kaan Çakır Şerif Sezer ve Rabia Soytürk ve Ulvi Kahyaoğlu gibi isimler yer almakta. Benim Adım Melek yönetmen koltuğunda Cem Akyoldaş oturmakta.

Benim Adım Melek Seyran karakteri; Hiç hesapta yokken Mithat'ın hayatına Seyran, eczacıdır. Seyran karakterini Yağmur Özbasmacı Mermer canlandırmaktadır.

Benim Adım Melek oyuncu kadrosunda, 

Nehir Erdoğan (Melek), Kutsi (Halil), Kaan Çakır (Alpay), Şerif Sezer (Nefise), Mustafa Mert Koç (Ömer), Rabia Soytürk (Defne), Ulvi Kahyaoğlu ( Kerem), Ece Özdikici (Funda), Hande Kaptan (Kadriye), Muharrem Türkseven (Mahmut), Poyraz Ar (Seyit Ali), Mehmet Çevik (Seyit Ali Karadağ), Rami Narin, Zeyno Eracar, Nizam Namidar, Zeynep Özder Birde gibi isimler almaktadır.

Benim Adım Melek Yağmur Özbasmacı Mermer kimdir?

14 Temmuz 1987 yılında dünyaya gelen Yağmur Özbasmacı Mermer, Ankara doğumludur. Eğitimini Ankara Üniversitesi Tiyatro Bölümü'nde tamamlayan Yağmur Özbasmacı Mermer, ilk olarak Beni Affet dizisi ile ekranlara gelmeye başlamıştır. Focus Film öncülüğünde kariyerini devam ettiren Yağmur Özbasmacı Mermer, bir çok başarılı projede yer almıştır. Günümüzde ise Trt 1 kanalında yayınlanan Benim Adım Melek dizisinde rol almaktadır.

Yağmur Özbasmacı Mermer rol aldığı diziler

Bir Umut Yeter

Tutsak

Esaretim Sensin

Babam ve Ailesi

Beni Affet

Deniz Yıldızı

Devam Zorunluluğu

31-10-2019
Yazar Hakkında
Özlem Olgunsoy

Özlem Olgunsoy

Özlem 1995 yılında İstanbul'da dünyaya geldi. Eğitimini tamamladıktan sonra iş hayatına atıldı. Çocuk gelişimi, sağlık, medya konuları .. devamı.. mail
Yorumlar