Blu Tv’de Yayınlanan Sokak Çocukları Sezon Finali Yapıyor!

Blu Tv’de Yayınlanan Sokak Çocukları Sezon Finali Yapıyor!
İnternet yayın platformu Blu Tv ekranlarında seyirciyle buluşan Sokağın Çocukları adlı yapım koronavirüs sebebiyle 9 Nisan Perşembe günü 10. Bölümle sezon finali yapıyor.

Türkiye’nin en aktif internet yayın platformlarından biri olan Blu Tv yerli yapımlara ağırlık veren ve seyirciyi bu yapımlarla kendi bünyesine çekmeye çalışan platformlarından biri. Blu Tv’de yayınlanan ve seyircinin beğenerek takip ettiği yapımlar ise bu dönemde televizyon kanallarında olduğu gibi zor günler geçiriyor. Koronavirüs salgını Blu Tv’de yayınlanan yapımları da etkileyerek tatil edilmelerine sebep oldu. Özellikle platformun en başarılı yapımlarından olan ve seyircinin beğeniyle seyrettiği Sokak Çocukları adlı yapımın sezon arası verme kararı aldığı ve yayınlanacak 10. Bölümle birlikte dizinin sezon finali yapacağı açıklandı. İşte detaylar!

Blu Tv Yapımı Sokak Çocukları Sezon Finali Yapıyor!

Blu Tv ekranlarında yayınlanan ve Sıfır Bir dizisini yapan ekip tarafından hazırlanan Sokak Çocukları adlı yapımın yönetmenliğini Kadri Beran Taşkın yapıyor. Dizinin oyuncu kadrosunda Furkan Murat Uğur, Nesih Tunç, Gökhan Diğicibaşı, Hakan Erkuran, Tümer Adakaner, Oğuz Öztaş ve Kerem Ali Yengüner gibi isimler rol alıyor. Dizinin çekimlere ara verdiği ve bir daha setin toplanmayacağı da gelen haberler arasında. Böylece Sokak Çocukları Blu Tv’de 10. Bölümüyle birlikte sezon finali yapacak. Böylece seyirci tarafından heyecanla takip edilen Sokak Çocukları’nın 9 Nisan Perşembe akşamı yayınlanacak 10. Bölümüyle yayınına ara vereceği öğrenildi. Dizinin yeni sezonunun çekimlerinin ne zaman başlayacağı ve yeni sezon bölümlerinin hangi tarihte ekrana geleceği ise şimdilik bilinmiyor.

Sokak Çocukları Dizisi Konusu Ne?

Adana’da çekilen ve geçtiğimiz sezon oldukça popüler olan ve seyircnin heyecanla seyrettiği ve hemen her kesimden takdir toplayan Sıfır Bir Adana adlı yapımın ekibi tarafından hazırlanan ve yine Adana’da çekilen Sokağın Çocukları da başarıyı yakalamış durumda. Blu Tv’de yayınlanan Sokağın Çocukları, kanunların yetersiz kaldığı bir dünyada kendi adaletini sağlamak zorunda kalan gençlerin hikayesini insani ele almaktadır. Dizi adalet nedir sorusunu soruyor ve bir genç sokakta nasıl ayakta kalır diye soruyor. Hikaye karakterinin salt iyi ve salt kötü karakterlerin olmadığı arada kalan gri karakterler olacak. Dizi karakterleri kanunların geçersiz olduğu sokaklarda kendi adaletlerini sağlamak zorunda kalıyor ve ayakta kalmaya çalışıyorlar.

07-04-2020
Yazar Hakkında
Emir Mete

Emir Mete

1984 yılında Sivas’ın uzak bir köyünde her türlü moderniteden ve karmaşadan uzak bir şekilde dünyaya geldi. Çocukluğunu doya doya olmasa .. devamı.. mail
Yorumlar