Çocukluk 2. Bölüm izle (Son Bölüm)

Çocukluk 2. Bölüm izle (Son Bölüm)
Fox TV'nin yeni dizisi Çocukluk 2. bölümü izle! Dizinin 16 Ekim Cuma akşamı yayınlanan yeni bölümünde neler olacak? Çocukluk son bölüm özeti haberimizde!

MedYapım & MF Yapım tarafından Fox TV için hazırlanan Çocukluk dizisi 15 Ekim Cuma akşamı 2. yeni bölümüyle ekrana geldi. Oyuncu kadrosunda Erdal Beşikçioğlu, Beren Gökyıldız, Burcu Özberk, Selen Öztürk, Kübra Süzgün gibi başarılı oyuncuların yer aldığı dizinin yeni bölümünde neler olacağını merak eden izleyici arama motorlarında 'Çocukluk 2. Bölüm izle' ve 'Çocukluk son bölüm' sorgusu gerçekleştiriyorlar. Dizinin yeni bölümüne aşağıdaki bağlantı üzerinden kolayca ulaşabilir, yeni bölümde yaşanacak detayları yazının devamında inceleyebilisiniz.

ÇOCUKLUK 2. BÖLÜM İZLE (SON BÖLÜM)

Çocukluk dizisi 2. bölümünde izleyenleri neler bekliyor? Yeni bölümde neler yaşanacak işte detaylar;

Zeynep, Mavi'nin de yardımıyla gerçeklerle sert bir şekilde yüzleşir. Ancak annesini unutmak, onun kendisini terk etmesi kadar kolay değildir. Ama tüm yaşananlara rağmen Mavi'ye verdiği sözü tutmak için elinde geleni yapar. Ayşegül'ün mutfakta unuttuğu özel evrakları okuyan Zeynep, bir ailenin gelecekteki evlatlarına yazdığı mektuba ulaşır. Bu mektup Zeynep'i derinden etkiler. Acaba bu mektup ve aile Zeynep'in annesini unutmasına yardımcı olabilecek midir?

Dudu'yu evlatlık almak isteyen aile Mavi'nin tepkisiyle karşılacak ancak bu tepki ailenin Dudu'yu götürmesini engellemeye yetmeyecektir. Dudu'nun başına bir şey geldiğinden şüphelenen Mavi, yurttan kaçar ve Dudu'yu evlatlık eden ailenin evine gider. Gördüğü manzara Dudu'yu yurda geri getirmeye yetecek midir?

Çocukluk 2. bölüm izlemek için yukarıdaki bağlantıya tıklayabilir, dizinin ilk hafta reytinglerine aşağıdan ulaşabilirsiniz.

ÇOCUKLUK DİZİSİ İLK BÖLÜMÜYLE NE KADAR İZLENDİ?

9 Ekim Cuma günü ilk bölümüyle ekrana gelen Çocukluk dizisi ilk bölümüyle ne kadar izlendi? Hercai, Kırmızı Oda, Ramo, Babil, Payitaht Abdülhamid ve Arka Sokaklar gibi ciddi izlenme oranlarına sahip dizilerin yarışına katılan Çocukluk dizisi uzun süre devam edebilmek için yeterli reytinge ulaşabildi mi?

Geçen hafta ilk bölümüyle ekrana gelen dizi TOTAL ve AB kategorilerinde hatrı sayılır reyting aldı. TİAK'ın almış olduğu karar doğrultusunda dizinin izlenme oranlarını sizlerle paylaşamıyor olsa da TOTAL'de beşinci, AB'de ise dördüncü sırada yer aldığını söyleyebiliriz.

İlk bölümüne ve çok ciddi yapımlar arasında bu sıralama ilk bölüm için yeterli gibi görünse de dizinin akıbeti ilerleyen haftalardaki alacağı izlenme oranlarıyla belli olacak.

Çocukluk her hafta Cuma 20:00'da Fox TV'de.

16-10-2020
Yazar Hakkında
Yorumlar
Etiketler