Demet Özdemir'den o habere yalanlama!

Demet Özdemir'den o habere yalanlama!
2. Sezon için sete çıkan Doğduğun Ev Kaderindir dizisinde başrol oyuncusu İbrahim Çelikkol'un kriz çıkardığı iddia ediliyor.Başrol oyuncusu Demet Özdemir bakın o habere ne dedi?

Tv8'nin reyting şampiyonu Doğduğun Ev Kaderindir dizisi 1 Temmuz’da yayınlanan 12. Bölümüyle sezon finali yaptı ve kısa süreli tatile çıktı. 2. Sezon için yeniden sete çıkan ekipte başrol oyuncusu başrol oyuncusu İbrahim Çelikkol'un sette kriz çıkardığı iddia edildi. Kadın başrol oyuncusu Demet Özdemir’den o haberlere yalanlama geldi.

Demet Özdemir'den o habere yalanlama!

Yarışmalarıyla olduğu kadar dizileriyle de önde olan Tv8'de yayınlanan Doğduğun Ev Kaderindir dizisi erken final yaparak tatile girdi. 2. Sezon için motor diyen ve sete çıkan ekipte başrol oyuncusu İbrahim Çelikkol'un kriz çıkardığı bir süredir gündemi meşgul ediyor. İbrahim Çelikkol’un karavanından çıkmadığı ve kapris üzerine kapris yaptığı dillendirilen iddialar karşısında Demet Özdemir sessiz kalmadı. Sosyal medyayı aktif kullanan ve paylaşımlarıyla her zaman gündem olmayı başaran Demet Özdemir sette kriz iddialarını tiye alarak hayranlarını bir kez daha şaşırttı. Sosyal medya hesabını yoğun kullanan ve canlı yayınlarla dikkat çeken güzel yıldızın son paylaşımı çok beğenildi.

Nerdesin İbo?

Başrollerini paylaştığı Doğduğun Ev Kaderindir dizisini erke başrolü İbrahim Çelikkol'un sete çıkmadığı iddialarına dizinin kadın başrolü olan Demet Özdemir, esprili bir gönderme geldi. Güzel oyuncu rol arkadaşı İbrahim Çelikkol için sosyal medya hesabından 'Nerdesin İbo' paylaşımını yaptı. Demet Özdemir böylece hem dizinin başarısını kıskananları rezil etti hem de sette her şeyin normal olduğunu söyledi. İşte herkese rahat nefes aldıran o paylaşımlar.

Demet Özdemir Kimdir?

1992'de Kocaeli’nde doğan Özdemir zor bir çocukluk dönemi geçirdi. Ebeveyni boşanınca annesi ve ablasıyla İstanbul'a taşındı. Bengü'nün dans ekibinde yer alan Özdemir sonradan Efes Kızları kadrosuna transfer oldu. Dansın kendini tatmin etmediğin anlayınca Studio Oyuncuları'nda eğitimlere katılarak iki yıl oyunculuk eğitimi aldı. 2012 yılında oynadığı Pegasus reklam filmi ile tanınmaya başladı. Dizi oyunculuğu kariyerine 2013 yılında ”Sana Bir Sır Vereceğim” adlı dizide Aylin karakterini oynayarak başladı. Star TV'de yayınlanan Erkenci Kuş dizisinde “Sanem" karakterini canlandıran güzel oyuncu bu dizideki performansı ile Ortadoğu’nun en prestijli ödül töreni MureTv Dizisi D'or Ödülleri'nde En İyi Kadın Oyuncu ödülüne layık görüldü. Canlıtv platformu olarak başarılar diliyoruz.

Rol Aldığı Yapımlar

2013 Sana Bir Sır Vereceğim (Tv Dizisi)

2014 Kurt Seyit ve Şura (Tv Dizisi)

2014 Kaçak Gelinler (Tv Dizisi)

2015 Tut Sözünü (sinema filmi)

2015 Çilek Kokusu (Tv Dizisi)

2016 No: 309 (Tv Dizisi)

2018 Erkenci Kuş (Tv Dizisi)

2020 Doğduğun Ev Kaderindir (Tv Dizisi)

15-07-2020
Yazar Hakkında
Osman Nuri Bahadır

Osman Nuri Bahadır

Tokat- Zile’de doğdu. 1994 yılında Atatürk Üniversitesi Türk Dili ve Edebiyat Öğretmenliğinden mezun oldu. Türkiye'nin her bölgesinde 25 .. devamı.. mail
Yorumlar