Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz 161. bölüm izle

Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz 161. bölüm izle
Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz 161. bölüm izle! EDHO 24 Mart Salı akşamı yeni bölümüyle ekrana geldi. Dizinin son bölümünü full izlemek için detaylar haberimizde!

Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz 161. bölüm izle! Atv'nin fenomen dizisi EDHO 24 Mart Salı akşamı 161. yeni bölümüyle ekrana geldi. Yine bir çok gelişmeye ev sahipliği yapan yeni bölümde Doğan Baba karakteriyle usta oyuncu Ali Sürmeli diziye dahil oldu. EDHO'da bu hafta neler yaşandı? Dizinin yeni bölümünü tek parça izlemek için aşağıdaki bağlantıyı kullanabilir, yeni bölümde neler olduğunu aşağıdan takip edebilirsiniz.

EDHO 161. BÖLÜM İZLE

EDHO'nun yayınlanan son bölümünde, İlyas ve Behzat kendilerini çok iyi tanıyan düşmanları tarafından hazırlanan tuzağın ortasında bulurlar. Ölümle burun buruna gelen ikilinin kurtulmasına Tufan ne kadar yardımcı olmak istese de İlyas ve Behzat, Alparslan tarafından tuzağın ortasından alınacak.

Çakırbeyliler ve Altan arasındaki savaş devam ederken, Kepeliler yeni bir tehdit oluşturacaklardır. Zaten bir savaşın içerisinde olan Çakırbeyliler, yeni bir düşmanlığın kendilerine büyük zararlar vereceğinin farkındadır. Bu nedenle Hızır, Altan'dan kurtulana kadar çevresindeki hiç kimsenin Kepeliler ile ters düşmemesini ister. Bu yüzden iki ailenin arasındaki gerilimi ortadan kaldırmak için Doğan baba devreye girecektir.

Altan, Hızır'ı bitirmek için yaptığı her planı başarısızlıkla sonuçlanınca hedefindeki ismi değiştirir ve planlarının alt üst olmasında büyük rol üstlenen Ceylan ve Alparaslan'ı hedefine koyar. Yeni planını hayata geçiren Altan, Hızır'ın sevdikleri için canını feda etmekten asla kaçınmayacağını bilmektedir.

ALİ SÜRMELİ, DOĞAN BABA KARAKTERİYLE EDHO'DA!

Deli Yürek'te Turgay, Kurtlar Vadisi'nde Zaza Dayı karakterleriyle gönüllere taht kuran ekranların sevilen ismi başarılı oyuncu Ali Sürmeli, Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz dizisine Doğan baba karakteriyle dahil oldu. Çakırbeyliler ve düşmanları arasında bir köprü olacak Doğan babanın dizide kaç bölüm rol alacağı henüz belirsizliğini korurken, dizi takipçileri Ali Sürmeli'nin diziye katılmasını sosyal medyada sevinçle karşıladı. 7 Nisan 1959 doğumlu usta oyuncu dizinin 24 Mart Salı akşamı yayınlanan bölümünde ilk defa izleyici karşısına çıkacak.

Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz 161. bölüm izle! Dizinin yeni bölümüne yukarıdaki bağlantıdan ulaşabilir, dizi, medya ve magazin dünyasındaki yaşanan gelişmelerden haberdar olmak için blog sayfamızı takip etmeye davam edebilirsiniz.

24-03-2020
Yazar Hakkında
Yorumlar