Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz 164. bölüm izle

Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz 164. bölüm izle
Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz 164. bölüm izle! EDHO 21 Nisan Salı akşamı yeni bölümüyle ekrana geldi. Dizinin son bölümünü tek parça izlemek için detaylar haberimizde!

Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz 164. bölüm izle! Atvnin fenomen dizisi EDHO 21 Nisan Salı akşamı 164. yeni bölümüyle ekrana geldi. Yine bir çok gelişmeye ev sahipliği yapan yeni bölümde Eşkiya Dünyaya Hükümdar Olmaz dizisi Korona virüsüne ragmen bu hafta da yayınına kaldığı yerden devam ediyor. EDHOda bu hafta neler yaşandı? Dizinin yeni bölümünü tek parça izlemek için aşağıdaki bağlantıyı kullanabilir, yeni bölümde neler olduğunu aşağıdaki linkten takip edebilirsiniz.

HDO 164. Bölümde Neler Olacak?

Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz 164. bölüm izle! Geçtiğimiz hafta yayınlanan bölümde  Çakırbeyliler'in düşürüldüğü akıl almaz tuzağı görmüş ve nasıl farkına varmadan bu duruma düştüklerini düşünürken bu haftaki Eşkiya Hükümdar Olmaz'ın yeni bölümünde Hızır perişandır. Bu hain saldırıda Hurşit Hızır'ın önünde vahşice can vermiş ve Hızır Çakırbeyli kılını bile kıpırdatamamıştır.  Fahri öbür tarafta hastanede Hala can pazarındadır. Ölümle pençeleşir.  Hızır Bu saldırıda düşmanının neler yaptığını gördükten sonra onların nasıl sinsice bu planı gerçekleştirdiğine üzülür ve çaresizliğin pişmanlığı yaşar. Diğerleri gibi  savaşmaktansa düşmanın sıtratejerilerini görmek için bi adım geriden gelecek günleri izlemeyi teklif eder.  Tüm masa ve masada başta Haşmet ve Tipi olmak üzere herkes beklemenin bi çözüm olmadığından yanadır. Masa üyeleri bu duruma gelmelerinin sorumlusu olarak Hızır'ı gösterirler. Hızır ve Alpaslan'ın gizli aldıkları kararlar ve kurula sunulmayan planlar yüzünden bu duruma gelmeleri hepsini harekete geçirir. Masa Hızır ve Alpaslan Çakırbeyli'yi saf dışı bırakmak için toplantılar yapmaya başlarlar.  bu toplantıya Çakırbeylilerden gizli Tufan ve Feyyazıda dahil ederler.  Masada Tufan ve Feyyaz da dahil herkes Hızır'ın  ve Alpaslan'ın saf dışı kalmalarını bundan sonra verilecek kararlarda kendilerinin dahil olmaması gerektiğini bunun daha sağlıklı olduğu kanaatindedir. 

Hızır ise durumun gayet farkındadır. Düşmanların asıl amacına ulaştığını görür. Onların Hızır'ı öldürmekten çok önce sevdiklerini sonrada masada kararların gerisinde bırakılmanın mutluluğunu yaşamaları da cabasıdır. Eşkiya Dünyaya Hükümdar Olmaz yeni bölümü ile bu akşam ATV'de sizlerle. Eşkiya Dünyaya Hükümdar Olmaz 164. Bölüm tek parça izlemek için detaylar haberimizde. İyi Seyirler. 

21-04-2020
Yazar Hakkında
Aslı Vural

Aslı Vural

1992 yılında dünya gelmiştir. Uzun yıllardır editörlük yapmaktadır. .. devamı.. mail
Yorumlar