Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz 165. bölüm izle

Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz 165. bölüm izle
Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz 165. bölüm izle! EDHO 28 Nisan Salı akşamı yeni bölümüyle ekrana geldi. Dizinin son bölümünü tek parça izlemek için detaylar haberimizde!

Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz 165. bölüm izle! Atvnin fenomen dizisi EDHO 28 Nisan Salı akşamı 165. yeni bölümüyle ekrana geldi. Yine bir çok gelişmeye ev sahipliği yapan yeni bölümde Eşkiya Dünyaya Hükümdar Olmaz dizisi Korona virüsüne ragmen bu hafta da yayınına kaldığı yerden devam ediyor. EDHOda bu hafta neler yaşandı? Dizinin yeni bölümünü tek parça izlemek için aşağıdaki bağlantıyı kullanabilir, yeni bölümde neler olduğunu aşağıdaki linkten takip edebilirsiniz.

HDO 165. Bölümde Neler Olacak?

Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz 165. bölüm izle! EHDO'nun bu akşam ki bölümü sezona veda edecek. Korona Virüsünden sağsağlim hayatta kalarak yayın hayatına devam eden dizinin bu sezonluk finl bölümüne gelindi. Geçtiğimiz hafta Çakırbeyliler üzerine oynana oyun ile Hızır masadan uzaklaştırılmaz istenmişti. Nitekim öylede oldu ve Hızır Çakırbeyli ve Alpaslan dostları tarafından sırtlarından kahpece vurularak ihanete uğrarlar. Feyyaz en başındna beri Hızır'ın masadan gitmesini hatta ölmesini istemişti. Şimdide dururmun gerçekten böyle olması için bir plan hazırlar. Kasaplar ile iş birliği yapar. Onların düzenleyeceği suikast ile Hızır ve Alpaslan ölecek, Feyyaz'a infaz'ın gerçekleştiği teledonu gelecek ve Feyyaz masayı ele geçirecektir. Fakt pln tersine işleyince Feyyz'ın durumu da değişir. 

İlyas ise dostu tarafından yüreğinden merhametinden dostluğundan vurulur. Behzat'a karşı hiç güveni kalmamıştır.  Artık tavrı da duruşuda yaklaşımı da yeterince serttir. Artık kendisine yakın hissettiği hiç bir dostu kalmadığını düşünüp bu duruma üzülürken, Ömür'ünde yaşanacak bu süikasti masadan ayrılmalarını önceden bildiğini öğrenir. Artık kimseye ne güveni nede samimiyeti kalmamıştır. Ömür Façalı ve ÇAkırbeyliler arasında bir taraf seçmek zorundadır. Ancak taraf seçmesi gereken biri daha vardır. Emine.  Emine de Tipi ve Hşmet'in Hızır'a karşı oyunlar içinde olduğunu öğrendiğinde evi terketmek zorunda kalır. Haşmet ise kardeşini ardından da karısı kaybetmiş şimdide Behzat'ı kaybetmek üzeredir. Bu ayrılıkların sonunda en çok üzülen kişi çemberin hem en içinde hemde en dışında olan Hızır Çakırbeylidir. Hızır dostlarını bir araya yeniden toplayabilecek midir? Kendi güveni kalmasa da onların güvenini kazanabilecek mi? Hepsi ve daha fazlası bu akşam Eşkiya Dünyaya Hükümdar Olmaz dizisinin sezon finali izle sizlerle. Eşkiya Dünyaya Hükümdar Olmaz 165. bölümünü canlı izlemek için yukarıdaki bağlantı linkini kullanarak ulaşabilirsiniz. İyi Seyirler. . . 

28-04-2020
Yazar Hakkında
Aslı Vural

Aslı Vural

1992 yılında dünya gelmiştir. Uzun yıllardır editörlük yapmaktadır. .. devamı.. mail
Yorumlar