Gün değiştiren TRT 1 dizisi Elimi Bırakma final mi yapıyor?

Gün değiştiren TRT 1 dizisi Elimi Bırakma final mi yapıyor?
Gün değiştiren TRT 1 dizisi Elimi Bırakma final mi yapıyor? Elimi Bırakma yayın günü neden değişti? Elimi Bırakma final bölümü.

Her hafta Pazar günleri TRT 1 ekranlarında sevenleri ile buluşan Elimi Bırakma, yayın günü değişti. Geçen zaman içerisinde reyting sıralamalarında gerilemeye uğrayan Elimi Bırakma dizisi, yayınlandığı Kanal tarafından günü değiştirildi. Her Pazar ekranlara gelmeye devam eden Elimi Bırakma dizisinin yayın günü Salı olarak değiştirildi. Peki Elimi Bırakma bu durum üzerinde bir hamle yapacak mı? Salı günü hangi diziler var? Elimi Bırakma Reyting sonuçları... Salı günü reyting sonuçları. Elimi Bırakma Final mi yapacak? İşte TRT 1 ekranlarının sevilen dizisi Elimi Bırakma ile ilgili merak ettiğiniz tüm ayrıntılar...

Elimi Bırakma geçtiğimiz haftanın reyting sonuçlarını inceleyecek olursak;

Elimi Bırakma 27 Ekim Pazar günü yayınlanan 51. Bölümü ile reyting sonuçlarında AB grubunda 2.79 ile 12. Sırada yer aldı. Total grubunda ise 2.67 ile 15. Sırada yer alan Elimi Bırakma, uzun süredir bu şekilde seyrediyordu. TRT kanalının yaptığı hamle ile yayın günü değişen Elimi Bırakma 52. Bölümü ile Salı günü ekranlara geldi. Tabi beklenen oldu. Elimi Bırakma dizisi bundan sonra her Pazar yepyeni bölümleri ile Trt 1 ekranlarında sizlerle olacak? Dizinin gününün değiştiğini bilmeyen veya farklı sebepler ile yeni yayın saatinde diziyi izleyemeyen seyirci Elimi Bırakma'nın reytinglerin düşmesine neden oldu. Şimdi ise TRT kanalının kararına yönelik Elimi Bırakma yetkililerinden herhangi bir hamle gelip gelmeyeceği merak konusu.

Elimi Bırakma 5 Kasım Salı günü 52. Bölümü reyting sonuçlarını inceleyecek olursak;

Elimi Bırakma 52. Yeni bölümü ile AB grubunda 1.99 alarak 16. Sırada yer alırken, Total grubunda ise 2.05 alarak 22. Sırada yer almayı başardı.

Salı günü hangi diziler var?

atv: Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz

Fox: Kadın

Kanal D: Azize

Star: Çocuk

Kanal 7: Yemin

Elimi Bırakma dizisi oyuncuları

Trt kanalının sevilen dizisi Elimi Bırakma oyuncu kadrosunda, Alp Navruz, Alina Boz, Batuhan Ekşi, Seray Gözler, Dolunay Sosysert, Burak Tamdoğan, Cemre Gümeli, Ebru Aykaç ve Ertuğrul Postoğlu gibi oldukça başarılı isimler yer almaktadır.

Elimi Bırakma dizisi bundan sonra her Pazar yepyeni bölümleri ile Trt 1 ekranlarında sizlerle olacak?

07-11-2019
Yazar Hakkında
Özlem Olgunsoy

Özlem Olgunsoy

Özlem 1995 yılında İstanbul'da dünyaya geldi. Eğitimini tamamladıktan sonra iş hayatına atıldı. Çocuk gelişimi, sağlık, medya konuları .. devamı.. mail
Yorumlar
Etiketler