Hande Ataizi’nin yeni Kenan İmirzalıoğlu açıklaması yine çok konuşulacak!

Hande Ataizi’nin yeni Kenan İmirzalıoğlu açıklaması yine çok konuşulacak!
Ünlü oyuncu Hande Ataizi'nin geçen hafta Kenan İmirzalıoğlu ile ilgili yaptığı açıklamalar çok konuşulmuştu. Ataizi yeni bir açıklama yaparak yine gündeme geldi. İşte o sözler!

Ekranların sevilen başrol oyuncularından biri olan Kenan İmirzalıoğlu ile ilgili oyuncu Hande Ataizi'nin yaptığı açıklamalar geçen hafta çok konuşuldu. Oyuncu Hande Ataizi, Kenan İmirzalıoğlu'nun oyunculuğu ile ilgili yorum yapmış ve hiç beğenmediğini söylemişti. Ataizi'nin, İmirzalıoğlu ile ilgili yaptığı açıklama çok sert bulunmuştu. Hande Ataizi ise yaptığı yeni açıklamada, 'patavatsızlık' yaptığını belirterek Kenan İmirzalıoğlu'nu sevdiğini söyledi.

Ataizi: Biraz patavatsızlık ettim

Sevilen oyunculardan biri olan Hande Ataizi, geçen hafta katıldığı bir programda sorulan sorular üzerine açıklamalarda bulunmuştu. Programda ünlü oyuncular Kıvanç Tatlıtuğ ve Kenan İmirzalıoğlu karşılaştırılması yapılmış ve Ataizi'ne bu iki isimle ilgili açıklamaları sorulmuştu. Hande Ataizi bu soruyu, "Kıvanç Tatlıtuğ'u çok beğeniyorum. İnanılmaz bir oyuncu. Organiza İşler'de muhteşem oynamıştı ama Kenan İmirzalıoğlu'nu hiç yetenekli bulmuyorum. Sokaktan geçen adamı al, Kenan İmirzalıoğlu'nun yerine koy, o adam daha iyi oynar" şeklindeki ifadelerle cevaplamıştı.

Ataizi oğlu ve sevgilisiyle birlikte Maçka Parkı'nda görüntülendi

Ataizi'nin Ertem Şener'in programında sarfettiği sözler geçen hafta çok konuşulmuştu. Hande Ataizi söylediği sözlerden pişmanlık duydu ve Kenan İmirzalıoğlu ile ilgili yeni bir açıklama yaptı. Hande Ataizi çarşamba günü 0-14 yaş çocuklar için verilen izin kapsamında oğlu Leon Harvey ile Maçka Parkı'nda görüntülendi. Oğlunu parka çıkaran Ataizi'ne Kenan İmirzalıoğlu ile ilgili sözleri hatırlatılınca yaptığının patavatsızlık olduğunu belirtti.

Hiçbir kişisel çatışmam yok

Sevgilisi Dinç Aydoğdu ve oğlu ile gittiği Maçka parkında magazin gazetecilerine konuşan Ataizi, "Ben Kenan'ı seviyorum. Hiçbir kişisel çatışmam yok. Ben o programda Kıvanç mı, Kenan mı? Sorusu sorulunca, ki nefret ediyorum o tip sorulardan. Hep bir polemiğe sebep oluyor. Kıvanç'ı beğendiğimi söyledim. Kenan'ın daha belli karakterlerde oynadığını söyledim. Ama olay buraya geldi. Kötü bir niyetle söylemedim. İnsanlar evlerinde karantinada niye böyle negatif şeyler duysunlar. Biraz patavatsızlık ettim. Ben de oyuncu olduğum için nacizane fikrimi beyan ettim" şeklinde açıklamalarda bulundu. Ünlü oyuncu sevgilisi Dinç Aydoğdu ile evlenme planları hakkındaki soruya ise 'evlilik ertelendi' yanıtını verdi.

22-05-2020
Yazar Hakkında
Metin Caba

Metin Caba

Belgesel, dizi, sinema, televizyon programlarında çeşitli görevler alan Metin Caba, uzun süredir medya sektöründe yer çalışmalar yapıyor. C .. devamı.. mail
Yorumlar