Hercai 36. Bölüm İzle (Hercai Son Bölüm)

Hercai 36. Bölüm İzle (Hercai Son Bölüm)
Hercai 36. Bölüm İzle! Hercaide bu hafta Rayyan'dan yıllardır saklanan sır açığa çıkıyor. Reyyan ve Miran ayrılığın eşiğinde. Detaylar haberimizde!

Hercai 36. Bölüm İzle! Banu Akyıldız yönetmenliğinde Mardin'de çekilen Hercai dizisinde bu hafta 36. Bölüm yayında olacak. Sevilen ve ilgi ile takip edilen dizide ipler bu bölümde iyiden iyiye gerilecek. Miran artık bulanan suların durulmasını isterken bu kez o suya bir taş da Reyyan atacak. Reyyan'ı bu denli delirten olay ne? Hepsi bu akşam saat 20:00'de ATV'de. Hercai son bölüm canlı izlemek için detaylar haberimizde. Aşağıdaki linki kullanarak Hercai 36. Bölümü canlı izleyebilirsiniz!

HERCAİ 36. BÖLÜMDE NELER OLACAK?

Hercai 36. Bölüm İzle! Geçtiğimiz hafta yapıklarına daha fazla prim veremeyeceğine kanaat getiren Miran babaannesi Azize Aslanbey'i konaktan gönderir. Yanınada Fırat'ın annesini vererek Karsa göndermek isteyen Miran, babaannesi ve Esma'yı burnunun dibinde bulur.  Bu akşam yayınlanacak bölümde ise Azize Aslanbey'ın herzaman ki gibi durmaya niyeti yoktur. İplerin elinde olduğunu düşünen Miran küçük bir ayrıntıyı atlamaktadır. Yaren'in herkesin içinde Rayyan'ın Şadoğlu olmadığını haykırması Reyyan'ın bunca yıllık hayatını bir cümlede yıkmıştır. Kensi hayatının enkazında kalan Reyyan Hazar'ın bunu neden sakladığını, dedesi Nasuh'un onu bunca yıldır gönülden sevmemesinin sebebini hepsi beyninde soru kalabağıdır. Reyyan babsına sen bunu söyleseydinde seni severdim der. 

Reyyan bir Şadoğlu olmamasına rağmen bu intikamdan nasıl pay alabildi, bunları bilseydi bu nefretin bir parçası olmazdı diyerek babsı ve Miran'a sırtını döner. En son Miran ile nasıl tanıştıkları ve evlilik hikayesini Sultan anaya anlatan Reyyan, şefkatli kolları ane yüreğini onda bulmuştur. Sultan ana Reyyan'a evini açar ve Miran'a bir tokatda anneannesinden gelir. Miran ve Hazar Reyyan'ın acısını hafifletmek için çabalasada nafiledir. 

Reyyan öyle bir karar alır ki. Ait olmadığını hissettii baba evi, kocası ve Mardin'den kendisine yaşatılanı tek tek soracak ve onlara Reyyan kim gösterecektir. Miran'ın tek korkusu Rayyan'ın onu bırakmasıdır derken Azize Reyyan'ın evden kaçan kız kardeşi Gül'e sahip çıkar fakat onu Nasuh'a karşı mşa olarak kullanmaktançekinmeyecektir. Miran  bu işi Azize'nin yaptığını bildiğinden soluğu onun yanında alır. Azize'nin bu sefer ki planı nedir? Reyyan Miran'dan boşanacak mıdır? Hazar bu hayatta en kıymet verdiğinin yüreğini dağlamıştır. kendini affettirebilecek midir? Tüm soruların cevabı bu akşam saat 20:00'de ATV'de. Hercai 36. Bölüm tek parça izlemek için bağlantı linkini kullanmayı unutmayın. 

İyiSeyirler. . . 

13-03-2020
Yazar Hakkında
Aslı Vural

Aslı Vural

1992 yılında dünya gelmiştir. Uzun yıllardır editörlük yapmaktadır. .. devamı.. mail
Yorumlar
Etiketler