İlayda Ildır'dan Yürek Çıkmazı’na Veda

İlayda Ildır'dan Yürek Çıkmazı’na Veda
Diziye veda eden yönetmen Serdar Gözelekli’nin yerini Bahadır İnce almıştı. Bahadır İnce’ nin yönettiği ilk bölümün ardından Funda rolünü oynayan İlayda Ildır da diziye veda ediyor

Yürek Çıkmazı’nın Funda’sı İlayda Ildır diiden ayrıldı mı?Serdar Gözelekli’nin yerine gelen yeni yönetmen kim? İlayda Ildır kimdir hangi dizilerde oynadı.? Yürek Çıkmazı dizisinin konusu ne? Dizide rol alan oyuncular kim? İlayda Ildıer ve Yürek Çıkmazı dizisi hakkında merak ettikleriniz ve daha fazlası yazımızın içeriğinde. İşte detaylar....

İlayda Ildır Yürek Çıkmazı’ndan ayrıldı

TRT’nin sevilen dizisi Yürek Çıkmazı’ nda bir ayrılık yaşandı. Dizi uzun bir aradan sonra Salı akşamı yeniden seyircisiyle buluştu. Sağlık sorunları nedeniyle diziye veda eden yönetmen Serdar Gözelekli’nin yerini Bahadır İnce almıştı. Bahadır İnce’ nin yönettiği ilk bölümün ardından Funda rolünü oynayan İlayda Ildır da diziye veda ediyor.

Yürek Çıkmazı konusu

TRT Genel Müdürü Zahid Sobacı Yürek Çıkmazı dizisiyle ilgili olarak  ; “Hayatı boyunca susmuş kadınların sesi olacak!” demişti. Gülseren Budayıcıoğlu’nun eserinden uyarlanarak televizyona çekilen dizinin hikayesi ezilen, ötekileştirilen kadınlarla ilgili. Dizide kişilik bozukluğu yaşayan bir adamın ve çocuklarıyla beraber hayata tutunmaya çalışan bir kadının duygu yüklü öyküsü anlatılıyor.

Yürek Çıkmazı dizisi oyuncuları ve canlandırdıkları karakterler

Dizinin oyuncuları arasında; Ayça Bingöl-Cennet, Alp Navruz-Halil, Aydan Şener–Armağan , İrem Helvacıoğlu-Zeynep, Mesut Akusta-Yılmaz, Dilara Aksüyek-Feride, Bihter Dinçel-Birsen  , Cemal Toktaş-Kıvanç, Erhan Alpay-Caner, İlayda Ildır-Funda, Hasan Şahintürk-Turgut, Ertuğrul Postoğlu-Cem, Mehmet Aslantuğ-Ali Fuat, Eylül Ersoy, Alp Akar - Yusuf, Timur Ölkebaş-Mehmet, Özlem Ulukan-Neşe, İrem Yüksel ve Rozet Hubeş-Perihan gibi önemli isimler  yer alıyor.

İlayda Ildır kimdir?

10 Şubat 1996 İstanbul doğumludur, kova burcudur. Boyu 167 cm, ağırlığı ise 53 kg’dır. Yeditepe Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi mezunudur. D-Smart reklam filmleriyle tanındı. Ardından Coca cola, Avon, Tadını Çıkar ve Yogo reklam filmlerinde de oynadı. 2017 de Söz filminde Nazlı Korkmaz karakterini canlandırdı. 2019 ‘da Sefirin Kızı dizi filminde canlandırdığı Dudu karakteriyle tanınırlığı arttı. En son olarak Yürek Çıkmazı dizisinde Funda karakterine can veriyordu.

Filmografisi

2022-2023 Yürek Çıkmazı - Funda -  (TV Dizisi

2019 – Sefirin Kızı - Dudu -  (TV Dizisi

2017-2018 – Söz - Nazlı Korkmaz - TV Dizisi

2017 – Savaşçı - Nazlı - TV Dizisi

2017 – Aşk Laftan Anlamaz - Bilge - TV Dizisi

02-03-2023
Yazar Hakkında
Yorumlar