Kadın yeni sezon tarihi belli oldu mu?

Kadın yeni sezon tarihi belli oldu mu?
Fox tv kanalının sevilen dizisi Kadın yeni sezon yayın tarihi belli oldu. İşte Kadın dizisi yayın tarihi. Kadın yeni bölüm izle.

Fox Tv ekranlarının sevilen dizisi Kadın, geçtiğimiz sezon bölümü ile ekranlara kısa süreliğine veda etmişti. Sezon finaline giren Kadın dizisi yeni sezon için hazırlıklara başladı. Merakla dizinin yeni bölümlerini bekleyen hayranları projenin ne zama ekranlara geleceğini merak etmeye başladı. Peki Kadın dizisi yeni sezon ne zaman? Kadın dizisi yeni bölüm ne zaman? Kadın yeni sezon yayın tarihi. İşte Kadın dizisi ile ilgili merak ettiğiniz tüm ayrıntılar...

Med Yapım öncülüğünde Fox Tv kanalında ekranlara getirilen Kadın dizisi büyük bir seyircisi kitlesine sahip. Başarılı kadrosu ve senaryosu ile oldukça dikkat çeken Kadın dizisi, yeni sezon ilk tanıtım fragmanı yayınlandı. Yine birbirinden heyecanlı sahneler ile dikkat çeken Kadın, yeni sezonda da reytinglerde ilk sıralara yerleşmeyi bekliyor.

Etkili olay öyküsü ile ekranlara gelen Kadın üçüncü sezonu ile seyircisiyle buluşacak. Kadın dizisi Ekim Salı günü ekranlarda olacak. Bu süre içerisinde ise Kadın dizisi başlayana dek Yaparsın Aşkım adlı yarışma her Salı ekranlara gelmeye devam edecek.

Med Yapım ve MF Yapım öncülüğünde ekranlara gelen Kadın, yönetmen koltuğunda Merve Girgin yer alırken uyarlamasında ise Hande Altaylı bulunmaktadır. Başrollerinde Özgr Özpirinçci ve Sarp Apak'ın yer aldığı Bennu Yıldırımlar, Şerif Erol, Seray Kaya, Ece Özdikici, Devrim Özder Akıcı, Feyyaz Duman, Gökçe Eyüboğlu, Ahmet Rıfat Şungar, Ayça Erturan, Kübra Süzgün, Ali Semi Sefil gibi oldukça başarılı isimler almaktadır.

Özge Özpirinçci kimdir?

1 Nisan 1986 yılında dünyaya gelen güzel oyuncu Özge Özpirinçci, İstanbul doğumludur. İlk olarak Cesaretin Var mı Aşka dizisi ile ekranlara gelmeye başlayan Özge Özpirinçci, bir çok dizi ve reklam filminde rol almıştır.

Özge Özpirinçci rol aldığı diziler

Cesaretin Var mı Aşka

Kavak Yelleri

Melekler Korusun

Veda

Anadolu Kartalları

Al Yazmalım

Kayıp

Aramızda Kalsın

Aşk Yeniden

Kadın

 

Özge Özpirinçci rol aldığı reklam filmleri

2008 -Eti Browni

2008 -Cornetto

2009- Coca-Cola

2009 - Turkcell

2011 -Vestel

2015 -Coca-Cola Zero

Özge Özpirinçci sunduğu programlar

Toplu Hayat

Özge Özpirinçci ödülleri

42.Altın Kelebek Ödülleri, En İyi Kadın Komedi Oyuncusu 

27-08-2019
Yazar Hakkında
Özlem Olgunsoy

Özlem Olgunsoy

Özlem 1995 yılında İstanbul'da dünyaya geldi. Eğitimini tamamladıktan sonra iş hayatına atıldı. Çocuk gelişimi, sağlık, medya konuları .. devamı.. mail
Yorumlar